Bull Elk
Opptaket er fra Yellowstone, Wyoming.
Utstyr
  • Nikon D100
  • 70-180 mm
  • Brennvidde180mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Frode H.

Nydelig bilde! Skarpt, god tonal kontroll, flotte farger og en glimrende komposisjon.

Mvh
Frode
Knut Børge S.

Hei John!
Gratulerer med et utsøkt bilde av den majestetiske elken. Skarpt og fint, fine farger i vakkert miljø, god komposisjon. Meget bra!

mvh KBS
Ingunn S.

Nydelig komposisjon med den fine blomsterengen, skogrekken og det bratte fjellet. Skarpt bilde med fine farger. Teksten over bildet har jeg nevnt før...forstår hvorfor du gjør det...ble heromdagen gjort oppmerksom på at noen hadde ''lånt'' et bilde fra min side...er ikke særlig morsomt...

Hilsen IngunnS:)
Ronny A.

Det er synd og skam at noen må sette en så skjemmende tekst på sine bilder bare fordi andre tar ulovlige kopier. Bortsett fra teksten er bilde i toppklasse:-)
mvh Ronny
Jon Magne F.

Grunnen til at jeg har lagt tekst over bildet er at jeg tidligere har hatt dårlig erfaring med bilder uten tekst, p.g.a. at bilder er blitt benyttet uten tillatelse. Takker ellers for positiv tilbakemelding.
Jon Magne F.

Grunnen til at jeg har lagt tekst over bildet er at jeg tidligere har hatt dårlig erfaring med bilder uten tekst, p.g.a. at bilder er blitt benyttet uten tillatelse. Takker ellers for positiv tilbakemelding.
Robin J.

Flott bilde dette både teknisk og komosisjonsmessig. Et fint bilde. Mvh RJ
Torgeir H.

Herlig, så og si perfekt! Fin stemning, komp, farger og skarphet! Jeg klarer såvidt å se for meg bildet uten teksten, men jeg skjønner hvorfor du har den der.. Jeg syns dette fortjener en anbefaling!

-T.H
Laurberg G.

Et dejligt billede du viser her. Men det pynter ikke med copyrighttekster og vandmærker tværs over billeder der fremvises. Kan heller ikke forstå at det skulle være nødvendigt. Tvært imod. Såfremt nogen ''låner'' og offentliggør et billede er pengene jo siket, da vedkommende såfremt det bliver anmeldt vil være nødt til at betale såvel erstaning som bødestraf. En nem måde at få solgt et billede i sådan størrelse. Det viste billede vil i 300 dpi uden rammen kunne printes ud i en støtelse på 5,2 x 3,8 cm. Så hvad betyder det? I 150 dpi vil det være ca 12 x 8 cm. Og forsøg på at forstørre det til A4 lignende vil resultere i virkelig dårlig kvalitet. Så lad dog tyvene komme til. Så er de penge hjemme. mvh. lau
Odd E. k.

Hei Jon Magne!

Et meget flott bilde av hjortedyret i enga. Upåklagelig skarphet og lys, noe som fremmer fine detaljer og farger i bildet. Elken virker avslappet og rolig der den ligger i enga, og skaper er fin ro i bildet. Dybdeskarpgeten er meget bra der flotte detaljer i for-og bakgrunn kommer fint tilsyne. Komposisjonen og utsnittet er også meget bra Jon Magne.
En anbefaling fra meg!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu