Tunnel under lyngen
På Madeira vokser alt seg litt større... Her går vi langs en levada (vannkanal) under erikalyngen
Jeg synes motivet i seg selv var artig, og liker linjene i bildet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nina C. K.

Jeg er enig i at dette var et artig motiv med et flott sentralperspektiv. Lyset i grønnfargen kommer veldig fint fram. Bildet får meg til å tenke på Elsa Beskows barnebok om ''Putte i blåbærskogen''. Takk for at du deler denne opplevelsen med oss andre her på foto.no. Hilsen Nina
Avsluttet .

Hei!
Liker godt fargene i bildet og dybden.
Ville kanskje kutta litt på venstre side for å fram enda mer tunneleffekt,men bortsett fra det så er det et bilde jeg liker godt.
Hilsen Tone!
Anita M. S.

Her skulle jeg likt å gått tur! Vakkert miljø og en bra komp av bildet. Likte det veldig godt med lyset og fargene.
Mvh Anita
Ingunn S.

Stilig bilde med fine farger og lys, god dybde også. Liker tunnelleffekten...tror Tone kan være inne på noe med et lite kutt til ve.

Hilsen Ingunns:)
Maiken R.

Dere har visst rett i at tunnelen ville blitt bedre med litt kutting :) Samtidig er jeg fascinert av at det er den forvokste lyngen som skaper tunnelen, og det grønne på lyngen som gjør at det er mulig å kjenne den igjen ville forsvunnet med kuttingen... Tusen takk for tipset likevel :) Jeg setter stor pris på tilbakemeldingene!
Avsluttet .

Jeg vil si at du har her fått til et fantastisk bilde her. Med en stemning som får en virkelig til å drømme seg bort. Nesten en eventyrlig vei inn i det ukjente. Selv om jeg og vil si Tone er inne på noe i hensyn til kuttingen. Selv om jeg og forstår deg også, men hvis jeg skulle ha stilt biled ut ville jeg fåretatt kuttingen. Bilde du selv ville beholde trenkte ikke være beskåret.

Fine farger har du her også. Fortsett med flere av disse.
Mvh Tor
Jostein S.


Hei!

Fantastisk flott bilde, med nydelige farger. Jeg ville ikke hatt med personen på bildet. virker noe forstyrrende mener jeg.

Jostein.
Monika Frisvold V.

Hei Maiken
Dette var et meget severdig bilde som jeg liker meget godt...
Flott farger, fin skarphet og meget god komp....
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu