Audiens...
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-25 16:16:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stig Børre E.

Her var det folksomt ja!
Har vært i Roma, men droppet Vatikanet nettopp på grunn av dette kaoset.
Imponerende bra skarphet i bildet. Komposisjonen fungerer bra syns jeg.
Tror jeg ville jukset til linjene litt i ps slik at de ble rette.

StigB
Rune S.

Hei Anne-Lise! Flott turist/reisebilde med fin ''turiststemning''. Fin komposisjon i flotte farger. Det er en litt storslagen og høytidelig atmosfære med audiens hos paven. Fint og fortellende!

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.

Hei! Ja, det føltes høytidelig å være en av mange tusen som sto der mens paven kom kjørende i sin pavemobil. En liten mann av høyde, men en mann av stor betydning for så mange. Trodde igrunn ikke at jeg skulle føle det spesielt å se den nye paven, men det var det. Det var like interessant å se hvordan han ble tatt imot som ''en stor stjerne''!

Stig Børre: Jeg brukte de vannrette linjene som mal da jeg tok bildet, men ser at de loddrette linjene skrår dess lenger ut på hver side av inngangspartiet man kommer. Er det de du mener som bør rettes opp? Hvis så er så har jeg ingen anelse om hvordan det kan gjøres...

Tusen takk for kommentarer! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Kan tenke meg at dette føltes spesielt og mektig ja,om man ikke har noe spesielt forhold til paven ellers,så kan sånne ting som dette føles spesielt likevel:-)
En fin dokumentasjon på at det iallefall betyr mye for mange:-)
Et godt bilde fra deg igjen.
Hilsen Tone!
Ole-Kristian T.

Hei Anne-Lise! En mektig bygning, i alle fall den mektigste jeg har sett, både utenfra og inni. Og du har formidlet den på en flott måte og samtidig dokumentert en spesiell hendelse. Synes bildet er meget bra, har ikke noe å bemerke :)
Anne-Lise S.

:-) Tusen takk! :-)

Ha en herlig søndag, 1. time nærmere sommeren!

Anne-Lise
Steinulf L.

Her har dfu fått med både menneskemylder og bygningens storhet. Bra. Er enig i at det er spesielt å være på et slikt sted som betyr mye for mange av tilskuerne.

Skjevheten spesielt til venstre skyldes nok kameraet ditt og ikke deg. Du retter det opp i ps med Filter>distort>lens correction.
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for tipset om hvordan jeg kan rette dette opp, Steinulf! Nå har jeg noe å prøve meg på! Takker for tilbakemeldingen! :-)

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Næmmen, så artig! Jeg var i Vatikanmuseene akkurat på dette tidspunkt (om det var på onsdag!?) Vi skulle egentlig på pavetitting, men ville få med oss museene i stede. Noen dager tidligere var jeg oppe i kuppelen, enorm utsikt og bratte trapper :)

Når det gjelder bildet ditt, synes jeg at det blir et litt trangt utsnitt. Søylene på siden kunne godt ha vært med. La du merke til at garden hadde pyntet seg denne dagen? Gjøglerdrakten var skiftet ut, og fint var det :)

vh ingebjørg
Anne-Lise S.

Hei Ingebjørg!

Mener du søylegangene på venstre side: bilde nr. 250277 Om det er disse du mener, så måtte jeg ha stått mye lenger til høyre her, og uten vidvinkellinse ville jeg ikke fått med paven som sitter innderst langs midtgangen her. Kompaktkameraet begrenser mulige motiver en god del. Dersom du mener søyler på kirken der det var satt opp store tv-skjermer for folk som sto langt unna, så forstår jeg bedre. Kanskje har jeg noe på lur, men der er ikke hele kirken med... Kan ikke få alt jeg peker på med ixusen... Tusen takk for kommentar! :-) Ja, dette var på en onsdag, og paven kom idèt jeg ankom, så da ble det paven først, så museet og deretter Petersplassen enda en gang...

Anne-Lise
Anne-Lise S.

bilde nr. 299307 Søylene som Ingebjørg prater om, tror jeg...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu