Bildet inngår i albumet Istid -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune S.
Hei Stig Børre! Meget flott og grafiskt isbilde, synes jeg! Man kan undre på hvordan disse strekene i isen velger vei!? Det er som en vakker, naturens abstraksjon. Bra sett!

Mvh
Rune S
Ivar B.
Herlig naturbilde. Spennende islandskap dette Stig Børre. Enkelt framstilt uten farger med fokus på linjer og form. Forenklingen er viktig i et bilde med såpass mye ''rot''. Det som virkelig gjør dette bildet og som frambringer den roen som motivet trenger, er de svarte øynene i øvre del av bildet. De er spennende, binder blikket og tilfører dermed ro for blikket. Et lite kutt i toppen en cm ca gir større fokus på ''øynene i isen''. Dette er likevel ingen stor innvending, men du kan jo ta en titt. Likte dette! Mvh Ivar.
Joachim H.
Hei

Begynt å leke med effekter i PS?

Er litt skeptisk til overdreven bruk av PS.
For min del har du dratt for mye i spakene her.

Leclic
Thorbjørn R.
Her har du fått fram flott linjeføringer og mønstre i isen. De overbelyse områdene oppe i bildet er jeg imidlertid mindre begeistret for. For min del kunne derfor bildet gjerne vært kuttet litt over halvveis.
Tom T.
Hei! Nydelig komposisjon her. Bilder er godt å se på:) For meg ser bilde naturlig ut, kan ikke se at bilde har overdreven bruk av spakene i PS. Nok et godt bilde Stig:)

mvh Tom Tveitan
Fred S.
Får ærlig talt ikke helt tak i hva du driver på med for tiden, og dette må vel i beste fall kalles en smule sært. OK, du har funnet en ispytt med mønster i, og med et kutt oppe slik at de lysetet partiene forsvinner ser en jo dette mønsteret klart og tydelig, men så veldig spennende blir det uansett ikke.

vh fred
Torild H.
Motiv/bildet er dekorativt, tilfredstiller de forventninger en (i alle fall meg) har om det å oppdage noe når vi saumfarer, leter etter noe spesielt, minneverdig ute i naturen. Og de lyse partiene er viktig/avgjørende for bildet som et element som bryter i idyllen og helheten. Effektfullt når det lyse kommer inn i bildet med retning fra høyre side mot venste, og de svarte innslagene kommer inn motsatt, fra venstre side mot høyre, og de møtes i et punkt som bestilt, i forhold til kvadratformatet.

Jeg kunne vevd en kopi til deg...

Mvh Torild
Eva Marie P.
Fasinerende mønster! Stilig sett og bra formidlet. Det er utrolig hva naturen har å by på. Som her, en bit abstrakt kunst:)
Eg ville garantert tatt Torild på ordet her, med en vevd kopi!
Mønster, lys og skygge gjør dette til et spennende bilde.
-epl
Rolf S.
Hei.

Et annerledes, håpløst, rotete, abstrakt, fascinerende og spennede bilde bilde.
Skjønner ?

Mvh Rolf
Knut L.
Stilig mønster og veldig abstrakt -lett å miste tråden, - liksom.


;-)
Knut
Stig Børre E.
Takk for kommentarer og kritikk!
Joachim: Kun justert med levels og curves for å øke kontrastene og få linjespillet mere tydelig. Sinnsykt mønster - har noen andre som er enda sykere. :-)

Fred: Hva driver jeg med om dagen?
Jo - har det utrolig morsomt med fotohobbyen min. Tar bilder av alt og ingen ting, og prøver å skape noe severdig ut av det. Skjønner at ikke alt slår ann like bredt. Dette er jeg egentlig veldig fornøyd med. Hvorfor? Vet ikke...

Rolf: Takk - tror jeg skjønner hva du mener.

StigB
Kjell Sigurd S.
Har vært innom dette bildet flere ganger, det er noe som trekker uten at jeg helt vet hva. Mønsteret er forsåvidt fint, forstår det er is og vann. Det er noe med de mørke refleksene tror jeg, leter liksom etter noe konkret der uten at jeg finner det.

Kjell S
Espen A. I.
Nydelig mønster og vakkert spill på flater dette. Liker det svært enkle her som du også har i mange av dine andre bilder.

Espen
Stig Børre E.
Takk Kjell S og Espen!
Kjell S.: Har forståelse for at du ikke får helt tak i dette. Selv ser jeg både øyner og hodeskaller i isen - men så er ikke jeg helt god... :-)

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu