Fersken og kanel
Solnedgang på Hellestøstranden med mykt lys. Ord blir fattige når jeg prøver å sette ord på fargene.
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-28 22:25:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-04-01 19:31:53
    Versjon #3
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Anne Ø.

Fasinerende fargetoner igjen Nina.
Disse lyse, varme tonene.
Så bra at du har fått måkene til å sitte stille noen sek.
Ja, her var det virkelig fersken og kanel:))

Anne:)
Jacob V.

Hei, Nina

Bildet er fint det, men horisonten heller mot venstre. Bildet kunne også tålt litt mer kontrast. Synes at det ble litt blasst. Sånn bortsett fra det så er bildet behagelig å se på :)


Mvh

Jacob
Liv Anette T.

Et fint softa lys fra en solnedgang, men kanskje litt blast. God komposisjon og jeg synes fyglene er fint plassert på stranden.

Mvh Anette
Monika Frisvold V.

Nydelig lys i solnedgang... liker teksten som passer så godt til bildet..
flott med måsene og den fine speilingen..bra komp... liker dette..
mvh monika
Laurberg G.

Et flot lys har du fanget. Men det forekommer at du mister mange detaljer på grund af de altfor duse farver. Tager du en tur gennem Level / masterindstilling og sænker lyset i shadows samt hæver på mellemtone og highlights får du bedre kontrast. Mere kraft i bølgerne. Bedre tegning i mågerne og deres spejlinger, samt beholder det duse aftenlys. Ser du efter på histogram vil du opleve at dine kontrastforhoold er betydelig bedre. mvh. lau
Knut Børge S.

Hei Nina!

Et stemningsfullt og flott bilde med nydelig lys, meget bra utført!

mvh KBS
Anne Ø.

Hei Nina.
Støtter Lau sin kommentar ang kontraster her som jeg også tenkte på da jeg kommenterte bilde.
Du har duse, herlige farger nå, men får nok mer frem av mellomtoner, detaljer ved å prøve Lau sitt forslag.


Anne:)
Nina C. K.

Takk til dere alle for alle kommentarene. Jeg er i en læringsprosess, så jeg setter pris på alle merknader og gode råd. Måkene satt stille lenge nok til å få tatt flere bilder, men dette ble best, synes jeg selv. Takk til deg, Laurberg, for kyndig instruksjon om hva jeg kan prøve for å få detaljene bedre fram. Jeg er nybegynner på manipulering. Foreløpi har jeg lagt ut en ny versjon fra et enkelt program som jeg pleier å jobbe i. Jeg får se se om jeg finner ut av alle finessene i photoshop etter hvert. Hilsen Nina
anne g.

hei nina! dette var bare helt nydelig, med spennende lys og de livgivende bølger! fuglene er jo veldig greie som står der for deg og ikke flyr. virklig flott! syns du blir bare mer og mer poetisk med dine bilder! hilsen anne
Laurberg G.

Hej Nina. Vi er vel alle lærlinge for Vorherre. :-) Men jeg synes at du har gjort et godt job i din vers. 2. Hvad synes du selv? mvh. lau
Anne Ø.

Hei Nina.
Nå ble det mer fersken og kanel som er din tittel til bilde.
Godt jobba!!

Anne:)
Rune S.

Hei Nina! Jeg synes dette er et nydelig landskapsbilde i fin komposisjon og flotte ''kryddertoner''. Fint at du fikk opp kontrasten. Meget seværdig!

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Versjon 2 fallt best i smak hos meg, takk for sist forresten...hint, Bryne fotoklubb..

Arne
Vidar S.

Flott miljø og stemning. Rådene var gode og jeg synes endringene i v2 hever bildet mange hakk. Du beholder allikevel de duse fargene og det flotte lyset. Til gjengjeld bryter miljøet og detaljene gjennom og gir bildet liv og dybde. Vel utført! :o) Vidar
Anne-Lise S.

V2 fremhever og det er et stort pluss for dette bildet! Liker originalen godt også. Det er jo en grunn til at jeg tittet innom bildet. Nydelige farger og godt lys. Liker dette duse disaktige som hviler over motivet her. Flott liv i sjøen, og fyret ligger der og verner båtfolket mot farer!

Ønsker deg i samme slengen en RIKTIG GOD PÅSKE!

Anne-Lise
Nina C. K.

Takk for gode tilbakemeldinger. Fint at versjon 2 falt i smak også. Jeg begynner så småt å bli kjent med photoshop. Vil samtidig benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god påske. Her skinner solen.
Tine F. B.

Nydelig bilde, Nina! Vakkert og behagelig å se på, og i V2 har du fremhevet de positive egenskapene i bildet på en flott måte. Synes horisonten heller en grad eller to til venstre, men dette er enkelt å rette opp hvis du vil.
mvh Tine
Nina C. K.

Hei Tine. Takk for kommentarene dine. Du har helt rett i at horisonten er litt skjeiv, så den er herved rettet opp (versjon 3). Jeg har lært ganske mange små tekniske finesser bare ved å jobbe med dette bildet. Jeg synes at det begynner å komme seg :-) Det er bra å ha så mange gode hjelpere i bakhånd.
Ole-Kristian T.

Hei! Dette var et utrolig nydelig motiv i delikate farger. Liker det fra begynnelse til slutt; også komposisjonen, som jeg synes er 100%. Vakkert!
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde! Flott motiv, vakre farger. Jeg har sansen for både v#1 og v#3 her.Må jeg velge, blir det v#3.

Inger-Lise
Nina C. K.

Takk til dere også, Ole-Kristian og Inger-Lise. Jeg er enig med deg, Inger-Lise, i at versjon faller best i smak. Hilsen Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu