Jonas og Colosseum. Roma.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger-Lise S.

Hei! Her syns jeg den store, hvite handa dominerte for mye.Mye utbrent her. Ligner ikke deg dette, så jeg vil tro du har prøvd å få fram en spesiell effekt...

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar, Inger-Lise!

Bildet er tatt i full fart, og jeg har ikke prøvd å få frem noen spesialeffekt. Kamera sto på disse innestillingene (det var ikke så hardt lys mellom veggene i Colosseum..), så det er så utbrent. Det eneste jeg har gjort, er å konvertere til grått. Bildet eier ingen som helst teknisk kvalitet; det er utbrent, ute av fokus, det har et ''uriktig'' utsnitt og handa og kamera han holder irriterer. -Om jeg skal si det selv ;) Samtidig liker jeg nok bildet godt. Kanskje fordi jeg var der og husker øyeblikket godt!?

-ingebjørg
Bjørn H.

Heisan .. Ingebjørg.

Tror du har rett i at dette kaaaanskje blir mest et minne for deg, fordi som du sier selv, du var der :))

Dette er et motiv som handler om en stemning som ikke er lett for meg å si så mye om. Det tekniske og innholdsmessige er vel så som så .hehe ...

Ha en finfin påske.

Bjørn.
Avsluttet .

Hei.

Dette var en helt annen sjanger enn det vi er vant til av deg. Uansett kan nok dette bilde være mer et feriemotiv. Uansett var dette en ny vri som det går ann å jobbe videre med.

Stå på videre.

Hilsen
arne
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Bjørn og Arne også!

Jeg er enig med deres tanker begge to. Jeg la ut bildet for å se om det fikk kommentarer. -Igjen et bevis på at bilder som ikke trenger kommentarer (for forbedring), får, og at et som kanskje kunne ha fått en hard gjennomgang ikke får. Men jeg er glad for at dere tre er konstruktive.

Ha en fin kveld!
Ingebjørg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu