Phone home...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kristin E.

Hei du,Jeg maa si at jeg liker bildene dine...Men dette er for mye...Det er faktisk helt ille..!!!Resten av bildene dine er veldig bra.Men med dette saa ble det rett og slett over ''gjort'....Hilsen kristin
Carsten S.

Hei KE. Kan du sier hvofor? Det var selfølgelig ment lit morsomt. Kanskje det er ikke helt tydelig hva det er for noe. Det er et silikone hanske fyllt med vann og jeg opdaget tilfeldighvis at luftboblene ser ut som nailer. Fingerne er altså ikke manipulert. Forandrer det noe?
Kristin E.

Hej,jo det forandrer faktisk alt!!!Haaper ikke du tok det ille opp,men det ser jo med en gang ut som et ''ille' manipulert bilde.Det stod saa voldsomt ut fra alle de andre bildene dine.som jeg synes er veldig bra..:)
Vegar Olsen B.

Synes dette bilde er ordentlig bra, men jeg tror jeg ville foretrukket at du byttet silikonhansken ut med ordentlige fingre. Det ville falt bedre inn i min ''kunstsmak''. Ellers har du veldig mange gode bilder i samlingen din! VG
Carsten S.

Hei KE. Tok det ikke ille op, nei. Jeg setter pris på at folk sier fra hva det syns, rett fram. Det er jo det det handler om her, ikke sant. Likte forresten spesielt din 'Un femme deux'.
KE & VOB, fint å høre at dere liker (resten) av mine bilder. Takk, takk.
Birna R.

Fingrene er helt topp og flott sett/utført, men bildet blir totalt ødelagt av den redselsfulle ''lens flare'' grusomheten som er klistret inn i bildet. Fri og bevare meg vel.

Her burde vel begrepet ''fingerspitzgefühlen'' komme til anvendelse, og da på en adskillig mer sofistikert måte. Hjelper ikke å ha gode idéer når de ødelegges med slike tarvelige og markskrikerske effekter.
Carsten S.

Hei BR. Jo, det er en gammle standard filter, men kun med fingerne var det litt tomt syntes jeg. Da husket jeg, kanskje like gamle, E.T (Spielberg film). Du husker han? Uten å tenke på E.T skjønner jeg deg veldig godt.
Er det selve efekten du mener eller er standard filter i PS bannlyst fordi de er standard, etter din mening?
Birna R.

Hva Steven Spielberg og ET bedrev i den gamle klassikeren har vel ingen relevans til ditt bilde.

Det er ukritisk bruk av et effektfilter som er usmakelig, (min oppfatning). At man har tilgang på noe betyr ikke at det *må* brukes. Forskjellen på ''kan'', ''må'' og ''bør'' er temmelig vesentlig.

Du må selvfølgelig gjøre nøyaktig som du lyster, det er ikke poenget, men da vil jeg få si hva jeg mener også. Kombiner fingeridéen (som var veldig god) med ett eller annet som gir et meningsfylt bilde, og du har en vinner. Nå grøsser jeg bare og det er synd, iallefall for meg.
Carsten S.

Hei BR. Jeg legger ut bildene får å _få_ meninger fra andere. Så, bare bra at du sier fra! Tunge ord som 'usmakelig' og 'jeg grøsser' er kanskje litt uventet. 'Meningsfylt' er forresten nokså subjectiv og personlig.
Men, men...smak og behag. Vi kan jo jobbe og utvikle oss videre, ikke sant?
Birna R.

Vi skal videre, det er begge enige om. Kursen gjenstår. Du velger din retning fritt for meg.

Og ja, betegnelsen på dette ''filteret'' er redigert for å passe inn på fotodotno.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu