Morrastemning
Bildet inngår i albumet Gatebilder -
Utstyr
  • Olympus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anita M. S.

Lekkre duse fargetoner. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om grantreet er en positiv kontrast eller en forstyrrende kontrast... Får la det synke inn litt. :+)
Mvh Anita
Helene L.

Dette blidet likte jeg godt, husene og veien som skjærer skrådt inn i bildet. Bra lys.
Ole-Kristian T.

Hei Bodil! Liker bildet ditt veldig godt; veien som leder diagonalt inn i bildet, huseneog ikke minst lyset i skyene og på skogen bak, Jeg sliter litt med grantreet, synes det blir litt dominerende, og at kontrasten mellom det og resten av bildet blir for stor. Lite å gjøre med kanskje, vet ikke om et lite kutt i toppen kan hjelpe, eller å lysne noe av skyggene på treet. Men uansett synes jeg dette er et fint bilde.
ingeborg w.

Ok motiv hvor en blir ledet inn i bildet til det fine lyset i bakgrunnen. Den tekniske kvaliteten trekker kraftig ned, ullent og uskarpt. Hva har skjedd ved det grønne huset? Det ser noe merkelig ut.
Bodil Kristine F.

Takker for kommentarer, Anita, Helene, Ole Kristian og Ingeborg.

Tok dette i full fart en morra p.g.a. lyset. Litt hastverksarbeid.
Til Ingeborg: Ja, noe skjedde med det grønne huset..

:-) mvh Bo

Laurberg G.

Hej Bodil Kristine. Jeg har kigget flere gange på dette billede. Et billede som både charmerer mig og som også fylder mig med tvivl. Ingen tvivl om at du har trukket for hårdt i spaderne ved efterjusteringen af skarpheden. Her er stærkt pixelleret både i træet til venstre og især på den solramte klippevæg på den anden side af fjorden. Om det er sharpnes eller USM ved du nok selv. - Men det morsomme er at, hvad der normalt er en skæmmende fejl, her bliver en grafisk kvalitet. Sammen med farverne, husene og rimfrostlyset udgør det en helhed som næsten kan sammenlignes med Karlsons tegninger i ''Et hem at solsidan'' Billedet er dog meget sidetungt. Men dette klares let med en beskæring en centimeter over træet i højre side. mvh. lau
Barbro N. V.

Dette var rett og slett et eventyr bilde.

mvh
Barbro
Bodil Kristine F.

Takker til Lau og Barbro for konstruktiv kommentar.

Kan like gjerne innrømme med en gang: Har gjort en del, men ikke dratt så hardt i USM spakene som du tror, Lau. Artig at du nevner det med tegninger, siden jeg er gammel tegner/hobbymaler. Er overrasket over at alt det andre jeg har gjort i bildet ikke er kommentert/observert. Med dette kameraet kan man ta rimelig skarpe bilder på nært hold, men bare 3.2 mp gir grovkornete bilder når man beskjærer og forstørrer slik jeg har gjort. Prøvde å lysne grana uten at det ble så fint.

:-) Mvh Bo
Eva Marie P.

Herlig bilde dette:) Formidler en slik god stemning.
Ser du er oppe før brøytebilene:)
God dybde og fin komposisjon har du her. Jeg likte dette veldig godt.
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu