Bæ bæ lille lam
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Cornelia T.

en, to, tre: bææææ
veldig søt bilde. God påske.

mvh, Lia
Anne Ø.

Dette er et herlig vårtegn og så artig
med tre på rad!!! Et godt bilde.

Anne:)
Tone A.

Hei Einar
Dette motivet har eg venta på siste par vekene. Det er nokre sauer ute på markene nokre få stadar, men nokre lam har eg ennå ikkje sett. Det var ein gard her der ein hadde fått femlingar som er svært sjeldan førekjem.
Eit flott fanga motiv med dei småe lamma etter kvarandre. Det fremste lammet er litt uskarpt der det spring av stad, mens det i midten har skarpe detaljar saman likna med det bakerste som verkeleg er ein flott kontrast her.
Eit motiv som osar av vår og sjarme. Flott komposisjon og med mest med synkrongåing på beina på dei to fremste lamma. Er det restar av navlestrenga som heng under det fremste lammet?
God påske!
Helsing Tone
einar e.

Tusen takk og GOD PÅSKE!
På nabomarka begynner det å komme flere lam, noen hvite, noen svarte og noen i litt begge deler. Rett som det er prøver jeg å fange noen situasjoner, men bare et par prosent blir spennende. Ja Tone, det fremste lammet er nesten nyfødt og har navlestreng. Om en uke kan det sikkert være hundre lam som springer om kapp rett utenfor studedøra!
mvh Einar
MaiLis S.

Næmen så søte.Artig bilde med tre på rad:-)Også så artig utrykk på det første i rekken,ser ut som den smiler:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu