Resultatet
av bilde nr. 301482 - sånn for ordens skyld.
Ikke toppkvalitet, ormen ble oppmerksom på meg for raskt, men moro lell!
Jeg har et annet opptak som er skarpere, men da på noe lenger avstand.
Dette er et utsnitt, hele opptaket er med i V2 - til ære for Ole D. Paulsen - http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_fotograf.cgi?brukerid=43059 - som fikk meg med hit.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-05 15:21:02
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thorbjørn R.

Her synes jeg standpunktet og posituren er knallstilig. Men her mangler en del på skarpheten.
Nils B.

Utsnittet er bra det, men registrerte at du ikke benyttet stativ eller beanbag. Om så hadde vært tilfelle hadde nok bildet bitt en anelse skarpere. Jeg lar meg distrahere av detaljene tilhøyre i bildet men dette kan du dempe noe i ps. Ellers så er det jo topp å se deg krypende langs bakken på jakt etter bilder med det lille ekstra som jeg synes du er flink til. God Påske Ann.
mvh Nils
Laurberg G.

Hej. :-) Måske ikke et top biofoto. Men det er morsomt af se beretningen her i forbindelse med Ole D. Pauelsens billede af situationen, og dit eget tidligere bragte. ''Sød'' lille fyr sådan en mini-cobra. Og klogt at holde sig uden for dens rækkevidde. Godt nok er de ikke livsfarlige for voksne, sunde mennesker. Men for mindre børn og allergikere er det ret alvorligt at blive bidt, eller rettere hugget. De har samme slags gift som cobra. Og et bid giver let op til 40 grader C. feber. mvh. lau
John S.

Hvorfor skal nå alt mulig være helt perfekt? Etter mitt syn så var dette et veldig flott bilde fra en helt spesiel opplevelse.

Bra sett og greit fotografert. Fint Ann.

John



John Arne P.

Knallbra! Liker versjon 1 klart best.
Wenche J.

Hei Anne
Du har bra kontakt med denne vakre modellen.
Ole D. Paulsens bilde av deg i denne situasjonen er morsomt aa se.
Jeg har tatt en del bilder av slanger, men jeg er saa ''heldig'' at de kommer hjem til meg i hagen min:)
Mvh Wenche
Odd Tore S.

Den lurer nok på hva det er for noe fint og blankt du veiver med. Litt stiv i blikket er den, men siden tunga ikke er ute, har den vel ikke helt fått ferten av deg enda.
Pent portrett, hadde det vært et menneske hadde du vel fått ros for bløt tegning uten åpne porer og rynker. Nå ble litt uskarpt dommen i stedet.
Det måtte i så fall være ormens skyld, for du har jo innebygget bildestabilisering.
Neste gang anbefaler jeg deg å ta med slike ormepiller som jeg alltid dro med meg på o-løp før, (tråkket på orm én gang, fikk bitt i albuen på Kolsås en annen), også skynder du deg å gi den en pille før den blir opphisset, urolig og bitevillig (den såkalte Stavdal-metoden). Noe sånt som Prednizol-Promezin????.
Jeg hører gjerne om resultatet.
Odd Tore
Ole David P.

Hei

Bra huggormbilde, liker versjon 2 best. At deler av kroppen synes, gir et bra ''slangebilde''.
Ved nærbilde av huggorm i en slik posisjon, er det nærmest umulig å få hele kroppen i fokus.

Mvh
ODP
Eli B.

Synes dette ble veldig bra, jeg. selv hadde jeg vel skjelvet såpass på hånden at hverken stativ eller bag hadde hjulpet.....he,he. Egentlig bør man jo ikke være redd disse ormene, for det er jo fasinerende dyr. Artig også , med det forrige bildet av deg og ormen.

mvh Eli
Ann F.

Takk for kommentarer.
Er smertelig klar over at dette ikke er av topp kvalitet hverken hva angår skarphet eller kontrast, men et løfte til ormeguiden om å legge ut et av resultatene skal holdes! Spesielt siden dette vel er 3. året vi har blitt fulgt opp til ormesteinen - uten hell. Så det var moro lell.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu