Whale Shark 2
Syns det var greit med et bilde med en person på for å illustrere størrelsen, men vidvinkelen og avstandsforskjell gjør at haien ser mindre ut enn den er.
Utstyr
  • Nikon D100 i UV hus
  • Nikon 12 - 24 f 4.0
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune Edvin H.
Som situasjonsbilde og en historie liker jeg denne veldig godt. Du ser snorkleren svømmer som bare det for å holde synet av hvalhaien så lange som mulig. Elementene er fint plasset i forhold til hverandre. Har vel ikke noe å utsette :)
Rune
Tor Olav O.
Wow, ser ut som en sværing av en hvalhai. Grei komp. Bra bilde.

mvh
Tor Olav
Erik L.
Dette bildet gir meg Store Blå følelsen. Liker godt den froskeaktige benstillingen, den veivende arm og plaskingen til snorkel-kløna som står i grell kontrast med kjempens majestetiske ro. Jeg ville selv kan hende klippet vekk litt mer av overflaten for å gjøre svømmeren mindre dominerende.

Misunner deg dypt opplevelsen. Og bildet.
Erik
Lars G.
Takk for kommentarer. Dette er vel en av de middels store, 8-9m lang. Den største den dagen anslo vi til ca 12m, det er STORT, men langt fra rekordstørrelse. Enig i at bildet kunne vært kutta litt i topp. Tok bildet rett fra converteren, inn en tur i Photoshop, og ut på nett. Dette er helt ferskt. Mvh Lars G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu