Masai - øre
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-07 22:33:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Nils Magnus N.

Hei,

Det er et flott motiv du har tatt bilde av.
Synes dette bildet mangler litt før det blir skikkelig bra.

Jeg ville kuttet en god del på venstresiden av bildet.
Jeg ønsker meg også litt mer luft til høyre i bildet, altså i synsretningen av motivet.

Hvis du gjør noen av disse endringene vil jeg sette stor pris på om du sende meg en melding via foto.no og gir meg beskjed.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Maiken S.

synes det er greit at bildet er slik ''ser ut mot det ukjente''. Men hadde ikke gjort noe om du hadde en versjon til hvor du gjorde de forandringene Nils fåreslo!
Fint!

/Maiken
Avsluttet .

Enig angående beskjæring og plasering i bildet. Litt skjemmende mørkt felt oppe til høyre. Det var det negative. Bildettittelen er Masai øret og det har du virkelig fått frem her. Skarpt og med flotte farver.
Jarle H.

Et flott portrett. Skarpt og med god farvegjenngivelse. Er enig med Boye, i at du kanskje skulle vurdere å kutte bort det mørke feltet helt til høyre. Håper jeg får anledning en gang til å ta et slikt bilde.

litt om Maasaiene:

Maasaiene er et etnisk folkeslag som lever i Kenya og nord i Tanzania i Afrika. På grunn av deres meget spesielle bekleding og bruk av utsmykninger, slik som ørepryden, er de det mest internasjonalt kjente etninske folkeslaget i Afrika. Språket deres heter Maa. I Kenya lever ca 650.000 Maasaier, mens det lever ca 643.000 i Tanzania. Siden Maasaiene er et nomadisk folkeslag er det vanskelig å si med sikkerhet hvor mange av dem det finnes. Maasaienes offisielle farge er rød.

mvh Jarle Hagavei
Dieter S.

Sterke farger og bra uttrykk på modellen. ville kuttet en god del på venstre side. Deler av ansikt og hode ser noe uskarpt ut også + litt utbrent helt fremst i pannen (selv om jeg ikke synes det gjør så mye egentlig)
Anette G.

Artig å få så mange hyggelige kommentarer og gode tips. Har lagt ut en versjon nr 2 der jeg har fulgt forslagene til endringer. Ble det bedre? Spennende var det også å få utfyllende informasjon om masaiene, Jarle.
Bildet er tatt i Watamu ved kysten av Kenya i februar i år, selv om masaiene hører til på innlandet. Hadde mitt livs tur/ big game fisketur med captein Alexander, langs Kenyas kyststripe med flere stopp underveis. Tok over tusen bilder. Helt fantastisk!
Nils Magnus N.

Hei,

Takker for melding om endringer:-D

Liker versjon 2 best. Den var megabra:)

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Elisabeth Strøm B.

Hei igjen, og takk for den superraske visningen av Kenyaturen din... Jeg bare ønsker meg dit før jeg kryper......
Du; versjon to er fantastisk i mine øyne. Det bildet vil jeg ha en gang... ebj/
Anette G.

Tusen takk for hyggelig kommentar, Elisabeth. Slikt lever jeg lenge på
Allan K.

Nydelig, på alle mulige vis, der versjon 1 er sjumilssteg foran alternativet.
Beskjæringen i alt. 2 fjerner enhver spenning i flaten, som holdes oppe av det lange skulderpartiet, som jo skaper en linje mot ansiktet (puh)
Lyset sitter som et skudd, det samme gjør eksponeringen.

Rett og slett et knallbilde :)

Mvh

Allan
Anette G.

Hmmm....jo, skulderpartiet skaper en linje mot ansiktet. Hyggelig at du likte versjon 1 best, klarte ikke helt å venne meg til alternativ 2. Nå ser jeg hvorfor. :-)
Kathrine Å.

Et flott portrett det her. Jeg liker begge versjonene godt. Lyset og skarpheten er god, -og fargene er godt gjengitt. Jeg liker blikket hans. Det får meg til å undre hva han ser på.
Jeg har selv vært i Kenya og hilst på masaier, og det er et stolt folkeslag. Det syns jeg også at du har fått fram i portrettet her.
Vennlig hilsen Kathrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu