An English Landscape
Nor-vest England, April 2007. Solen var ganske høyt. Tatt med digitalt kompakt kamera.
Bildet inngår i albumet England - Photos from England
Fotograf
Utstyr
  • Canon PS S3 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Laurberg G.

God aften fru Ann Thomstad . Eller jeg skulle måske hellere sige:
''Good evening mrs. Ann Thomstad'', inspireret af dit motiv. Her har du fanget virkelig smukt. En utrolig dybdefornemmelse hvor disen over landskabet bidrager stærkt til den billedro der præger dit foto. Måske kunne du stramme yderligere op ved en beskæring i bunden op til lige under det markante markskel i venstre. Billedet får så et bedre (synes jeg) landskabsformat. Men det er pirk som i siger der oppe nord på. Alt i alt: Bare så smukt. mvh. lau
Arne M.

Dette var et både vakkert og beskrivende bilde fra den engelske landsbygden. Bildet er flott bygget opp med en for, midt og bakgrunn, og har en god bybde. Dessuten er de delikate milde fargene, svært passende til motivet. Flott resultat!

- Arne
Ann T.

Tusen takk til Lau og Arne for fine kommentarene. Det er veldig hyggelige å høre at dere like dette.
Mvh. Ann
Avsluttet .

Dette var et deilig bilde Ann.
Nydelig med tåka som ligger lagvis utover landskapet:-)
I sommer skal vi til England og Skottland,gjett om jeg gleder meg:-)
Hilsen Tone!
Ann T.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldingen Tone. Ja, du vil sikkert finner mange fine motiver på ferien din. Gleder meg til å se resultatene :-)
Mvh. Ann
Roger K.

Hei hei, Ann!
Kjekt å se litt fra ditt hjemland også og natur har du jo rikelig å vise til. her har du fått med deg et fint øyeblikk med litt tåkedis. Det ser nesten ut som landskapet legger seg lagvis innover i bilde til det viskes ut i det fjerne. Personlig er jeg glad i forgrunn i bildene og nok her. Mulig den sorte stripa i bunn forstyrrer litt og bilde kunne vært kuttet slik at den kom helt bort. Blir selvfølgelig et litt annet bilde, men gir mere ro. Ellers har jeg stor sans for slike tåkebilder.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu