Fotoblogg 25.03.2007
Ja- jeg får vel ha med et teltbilde fra en av turene i vinter også. Dette er tatt ved finnmarkskysten i blåtimen. (Nesten ferskvare - tatt 25.03.2007
Dette syns jeg er greit nok.
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger778
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Stian H.

Hei.

Stemningsfylt og vakker! Lekker konstrast med den varme fine fargen fra teltet i alt det kalde blå. Flott komposisjon som heves av de svake skystripene som trekker seg mot sentrum av bildet. Du formidler en herlig villmarksstemning nok en gang.

Stian
Mats A.

Flott bilde, Jan-Eilert!
De rolige fargene er med på å formidle bildets helt egen stemning. Som Stian sier bryter teltet opp med en fin kontrast. Et bilde en kan leve seg inn i. Artig å følge med på villmarksbildene dine.

Mvh Mats
Inger-Lise S.

Rent og vakkert! Nydelige blåtoner i dette fine motivet.Det opplyste teltet gjør seg godt.
Har ennå ikke glemt alt jeg leste og fikk se fra ditt liv i villmarken tidligere.
Hvor privilgert du er, selv om jeg ikke betviler at det også er blodslit!

Nå er nyadressa lagret i Favoritter her:)

Fortsatt god påske!

Inger-Lise
Kristin S.

Hei Jan Eilert!

Flott og stemningsfullt, nydelige blåtoner.
Meget pent.

Mvh Kristin
Lars Kristian A.

Veldig pent.
Unni F.

Lekre skumringstoner fra ''blåtimen''. Det røde teltet gir kraft og understreker dybden i bildet. Himmelen med antydning til stjerner og et slør av skyer gjør seg også veldig godt. Nydelig kort og godt.
Hilsen Unni
Helge S.

Utrolig mange fine plasser å dra på tur til. Kameraet bør i større grad kunne benyttes for å få flere ut på tur, og der er dine bilder den beste markedsføring.
Fint med skisporene som skimtes over Fuglevannet, de hører til i villmarka.
Helge
Bjørn H.

Greit å være selvkritisk, men JEG, syns i alle fall det er mer en greit... Vakkert er det i mine øyne...

Ikke mye annet å si en at det meste stemmer. Her er det jo enkelheten i komposisjonen, sammen med fargekombinasjonen rødt og blått som blir så flott...

Dette kan du, og det tekniske er ''perfekt'' -

Bjørn.

Jan-Eilert P.

Veldig hyggelig for meg at dere liker dette bildet. Det er viktig for meg å formidle noe med bildene for meg. Da er det alltid hyggelig med en hilsen og hva dere tenker når dere ser bildet.

takk for det.

Per Harald O.

Behagelig, flott stemning. Velkomponert.
Hilsen Per;)
Frode F.

MMMM... dette var nydelig.

Herlig stemning, nydelige farger og kontraster.

Flere slike, takk :)

FF
Marit O.

Hei.
Så flott stemning du formidler her,korslig med lyse fra teltet og den røde teltduken gir en fin kontrast til disse kalde og fine blåtonene i snøen.
Her er det bare og sitte og nytte stemningen.
Velkomponert og vakkert.
Marit :)
Vegard L.

Stemningsfullt og vakkert. Bra komponert. Jeg lurer på om bildet heller litt mot høyre, jeg får ihvertfall den følelsen.
Vegard
Jan-Eilert P.

takk for kommentarer og bemerkninger.

jan-eilert
Jostein F.

Hei!
Nydelig eksponering!
De sterkeste naturopplevelsene har jeg alltid fått på slike turer som bildet ditt formidler, vinterstid alene i fjellet. Da kan en av og til nesten føle slektskap med ravnen som flyr under berghamrene, eller som en blodsbror til reven, som i løpet av natten har lusket forbi teltet og innom oppstikkende steiner bortover fjellet.

Mvh; Jostein
Gro-Bente B.

Dette er et kanllfint bilde, Jan-Eilert. Bildet heller ikke mot høyre. Det er umulig, der er det nesten bare luft. Fin komposisjon. Valdig bra at teltet ikke er på midten. Bildet følger det gylne snitt:-) Liker det meget godt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu