Båt i vintersol
Det første bildet jeg legger ut for kritikk. Neppe mitt beste bilde.
Utstyr
  • Nikon F65
  • 28-80 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tarjei Ekenes K.

først og fremst, når du legger ut bilder
600x500 jpeg 99 kb

da ser vi bildet...
dette blir litt lite på skjermen

men ..godt lys..ser harmonisk ut, men det blir litt knøttete for å bedømme.

men ingen dårlig start.
Lena Irene K.

Jeg glemte skrive at bildet var lite. Jeg er nybegynner når det gjelder fotoshop også, så jeg ville ikke sitte og klundre med å forstørre bildet noe mer. Jeg tenkte ''nå eller aldri'', og lot det stå til. Jeg regnet med at jeg ville få kommentarer på størrelsen, men det er greit;) Jeg regner med å la andre bilder jeg legger ut være større. Jeg trenger bare tid. Uansett: Takk for kommentar!
Avsluttet .

En fin stemning, så vidt jeg kan bedømme. Ta gjerne med mennesker i slike bilder; det bringer betrakteren mer «inn i» situasjonen.

Lykke til videre!
Lena Irene K.

Setter pris på kommentaren din! Jeg kan skjønne hva du mener. Men jeg liker å utelate personer fra bilder fordi jeg vil fremheve/sette fokus på selve naturen, som ikke er menneskeskapt. Synes et menneske til tider kan ''ødelegge'' bilder (naturbilder). Det er riktignok mange spor av mennesker i bildet mitt, da. Indirekte mennesker, på en måte. Jeg vil ikke ha dem direkte i bildet mitt denne gangen. Seeren får heller sette inn (i fantasien) mennesker som har tilknytning til ham/henne selv:)

Jeg liker det øde i bilder. Liker motiver som ser forlatte ut. Det er litt vemod i det, synes jeg, og det setter jeg stor pris på. Naturen er mektig, overveldende. Jeg ønsker å la den krype inn i hver kroppshule hos dem som ser bildet. La dem drømme seg bort, som meg...
Lena Irene K.

PS: Jeg håper for all del ingen blir skremt av de lange kommentarene mine nå! Skremt vekk fra videre respons til meg...
Erlend M.

Hehe neida.. : ) Vakkert bilde!! Men jeg skulle så gjerne sett det større! Er også litt enig med KSH ang mennesker, men skjønner også poenget ditt. Hva med et lite uskyldig barn?
Carsten S.

Hei Lena. Det er veldig syn hvis du ikke får presentert dine bilder skikkelig. Riktig størrelse gjør veldig mye. Carsten Arnholm har forklart det veldig bra her: Tips til innleggelse av bilder; http://www.foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesInnlegg.cgi?id=8854
Jeg tro det lønner seg for deg å lese det. Digitalisering og elektronisk presentasjon av en papirbilde er del av jobben ;)
Lykke til videre.
Nils B.

Fin stemning i bildet ditt og godt lys.
Stå på.
mvh Nils
Reidar G.

Hei Lena Irene
Bildet ser ut til å være bra, selv om det er vanskelig å bedømme bildet pga. størrelsen (det er faktisk størrelsen det kommer an på). Det hadde vært fint om du la ut bildet igjen når du finner ut hvordan man endrer størrelse på bildet. Ta en titt på tips siden til Carsten Arnholm som Carsten Seiler refererer til.

Lykke til ;-)
Tom B.

Jeg håper jeg ikke skremmer deg vekk fra sida nå, Lena Irene, men jeg vil gjerne gi deg et råd om å finne andre motiver jeg.

Dette er (i min smak) for klissete og uinteressant. Pent - ja visst - men ''alle'' har jo sett dette før. Skal du leve av foto senere må du jo lage noe - tilføre bildene noe - sjøl og ikke bare avbilde pene situasjoner, eller hva ?

Dette er ikke ment å være negativt, heller et håp om å gi deg et nyttig spark bak...

TomB.
Geir Joar H.

Dette bildet har STORT potensiale, bare det blir større, Lena! Gleder meg til å se ditt neste ;-)
Eskil O.

Litt synd med formatet, men det har du jo hørt før. Ser veldig bra ut, mektig lys.

Eskil.
Nils L.

Meget bra komponert, totalt ''uklissete''. Det er nok mange som knipser skog og kratt, men også mange som gjør det middelmådig. Dette synes jeg er et flott motiv med sterke assosiasjoner til en helt annen årstid. Lyset kommer veldig fint inn og lager sammen med båten et varmt bilde - med frostrøyk - (ser ut som det er frostrøyk der) Man kan formelig se for seg stedet om sommeren, med unger som bader, tanter med piknikkurv og noen som fisker fra båten. Min første innskytelse for komersiellt potensiale for dette bildet måtte være til en kalender.
God stemning - liker godt din forklaring på mangel av menneskelig tilstedeværelse.
Mvh Nils
Rune Edvin H.

Pent lys. Fin komposisjon. Litt mye ''brukt''.
Rune
Johannes B.

Mycket fint motiv! Håller med de flesta om att det skulle vara ännu bättre om den var lite större...

/Björk
Jonas P.

Jag ska inte kommentera storleken.. ;=)

Bilden är ganska välkomponerad med ett fint träd i höger kant som ramar in huvudmotivet. Solen har du effektivt placerat bakom trädets grenar. Risken med att ta motsolsbilder är att man annars kan få väldigt underexponerade resultat. Denna är underexponerad så att snön har blivit något grå istället för vit, men det tillför också en skön stämning till helheten. Den lilla ekan är dock lite för centrerad. Bättre hade varit om den varit förskjuten något till vänster i bildkant så att den tomma ytan med snön hade minskat. Men som helhet är det en fin stämning i din bild! :=)

Ps: Jag skulle behöva sända dig ett mail om en annan sak Lena, men har inte din mailadress. Har du lust att maila mig den?


Mvh
Jonas

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu