Medusa
Denne steinen med taren som slynges til alle kanter, fikk meg til å tenke på Medusa - i gresk mytologi et kvinnelig uhyre med slangehår, en av de tre gorgoner. Medusas hode hadde evnte til å forstene alle som så på det. Hodet hennes ble avhugd av Persevs og festet til Athenes skjold. Av Medusas blod oppstod den vingete hesten Pegasos. (Kilde: Bokklubbens 3-binds leksikon).
Jeg synes det er kjempekult. Måtte knipse uhorvelig mange bilder for å få til dette ene.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg har beskåret bildet og justert det noe for å få det mest mulig effektfullt. Om jeg har lykkes, blir nesten opp til øyet som ser å bedømme.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole-Kristian T.

Hei! Liker bildet ditt veldig godt, er generelt veldig glad i sjø, bølger osv. Her liker jeg rytmen i komposisjonen, med de skrå linjene som steinene lager, etter læreboka fra venstre mot høyre, bakover til de vannrette linjene som bølgene kreerer. Liker godt dybden, med alle flatene av ulike fargenyanser; hvitt skum, lysegrønn bølge, mørkegrønn bølge, lysere havflate og himmelen. Den omtalte steinen i midten skaper det lille ekstra.
Ann T.

Hei Nina - dette synes jeg er veldig bra. Fine naturlige farger og en god komposisjon. Bra jobbet!
Mvh. Ann
Odd Erik G.

Hei Nina

Jeg er enig med Ole-Kristian, god komposisjon og farger. Jeg skulle likt å se dine eksponeringsdata. Flott :-)

Beste hilsner,
Odd Erik
Nina C. K.

Takk for gode kommentarer. Vi gjør så godt vi kan, ikke sant? Jeg må nesten smile i skjegget når du begynner å snakke om læreboka, Ole-Kristian. Her er alt tatt på gefühl, og i tillegg med lite grann teft. Og jeg er helt enig med deg, Odd Erik. Jeg skulle også gjerne likt å se eksponeringsdataene, men hvordan finner jeg dem? Det har jeg ikke funnet ut av ennå. Kanskje noen kan åpne en ny dør for meg og gi meg et godt tips. Hilsen Nina
Wenche J.

Hei Nina
Et nydelig bilde med en tekst som passer meget bra.
Liker fargen paa den foerste boelgen.
Godt fanget og flott komponert:)
Mvh Wenche
Nina C. K.

Hallo igjen, Odd Erik. Nå har jeg fått hjelp til å finne eksponeringsdataene. Bildet er tatt med blender 4,6 og på 1/400 s.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu