Snail Kite I
Tatt i Florida i mars 07.
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 500 f4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeISO 640 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger584
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjartan T.
Tilbake fra tur ser jeg, og det med et bilde av en fugl som jeg ikke har noe forhold til. Først trodde jeg den var på vei til å sette seg inn i noe kvist og kvast, men så ser jeg jo at den trolig er iferd med å skaffe seg redemateriale?

Bildet viser adferd, men mangler blikkontakt. Synd at den kvisten går rett over det øyet.

Har drevet å krysset i den amerikanske fugleboka, men Snail Kite har jeg aldri sett. Trolig fordi jeg alltid har holdt meg litt for langt nord? Hadde dette vært ei skjære så hadde du nok fått mange kommentarer på bildet. Vi liker nok best å forholde oss til den naturen vi selv kjenner. Hvis ikke må det være noe eksepsjonelt vakkert du viser frem....
Bent O.
Hei Kjartan, er nok materiale til redet sitt den plukker ja. Selv likte jeg bildet, men ser det at kvisten med fordel kunne holdt seg unna øyet. Fikk meg fortalt at fuglen heter Snail Kite og at det er en rovfugl som har spesialisert seg i å spise snegler. Nebbet skal være utviklet slik at det passer perfekt inn i sneglehuset og således kan få ut selve sneglen. Skal visst nok ikke være en veldig vanlig fugl der vi var.

Skjønner det du sier om de fugler og dyr vi har et nærere forhold til, og akkurat nå kribler det i sjela for å komme på leik. Var på heia i går, og der så jeg leiken var i full gang. Får håpe det kan bli noe der som kan legges ut etter hvert.

mvh Bent
Liv F. D.
Hei Bent,
... og der var du tilbake. Det er et kjempefint fuglebilde du har her. Synd at kvisten kom foran øyet, men bildet var stilig likevel. Jeg likte godt den fine bakgrunnen som passet godt fuglen. Ser ut til å være en skikkelig sværing dette her. Jeg synes ikke det er noen ulempe at fuglen ikke er ''norsk''. Stå på, du har alltid så flotte bilder.
mvh
Liv
Bent O.
Hei Liv og takk for innlegg. Det er nok ikke så store fuglen skjønner du, kankje på størrelse med ei nøtteskrike eller lignende. Får prøve å legge ut noe annet for å se om det faller i smak.

mvh Bent
Knut Jørgen B.
Hei
Jeg vil bare si at det er en fin positur fuglen har med vingene ordentlig spredt ut. Skarpt som alltid.
Kvisten, ja tja, det første jeg tenkte var som du skrev i en kommentar at den samler inn til redet, dermed syntes jeg den skaper noe ekstra samtidig som den er litt i veien.
Det er morro å se hva dere som har tolmodigheten og kunnskapen om fuglefotografi får til.

Mvh Knut J.B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu