Utvandrer 2
Trenger tips for å bli bedre på denne type bilder.
Bildet inngår i albumet portrett - litt eget ego og litt andrers ego
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-10 16:48:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-04-10 22:01:37
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikor 50mm 1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • AnnetTatt i motlys
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Wenche J.

Hei Helge
Gratulerer gratulerer som ukens fotograf.
Dette har jeg ventet paa:):):)Velfortjent til 1000.
FLott bilde av en flott modell. Kan ikke hjelpe deg med det tekniske, men jeg liker det delikate lyset over ansiktet hans. Palmetreet og bladene gir en fin bagrunn uten at det virket rotete. Gode farger som vanlig.
Mvh Wenche
Geir F.

Hei igjen Helge.
Utrykksuldt bilde men dessverre har det blit veldig mørkt i de dype partiene. Jeg har tillatt meg å å justere litt i kurvene for å få frem mer modellering i ansiktet. Sender deg et forslag på mail, så får du se hva du vil gjøre med det.

Ha en flott fotodag.

-fløde-
Rune S.

Hei Helge! Nydelig portrett i fine farger! Synes tonene framstår tålig bra på min skjerm. Her kan man sikkert gjøre flere utsnitt. Jeg tror jeg vill kuttet bort det lyse på høyre side!? Ellers synes jeg den fargeglade bakgrunnen er fin. Meget bra jobba! Gratulerer som ukens fotograf!

Mvh
Rune S
Stein Oleiv B.

nei nei nei, her forkaster jeg ver2 med en gang. fargene blir for fæle og gråe. versjon1 er ekstremt bra, med tanke på farger, eksponering, og komp. veldig bra eksponert i forhold til motlys settingen. kunne kanskje vært løst bittelitt bedre om du hadde blitzet ørlite der på stedet, men kan ikke forbedres digitalt. vertfall ikke så du får et ypperlig resultat. nei, så her synes jeg du har gjort det beste ut av det du hadde, og funnet en flott bakgrunn, som gir liv og fargelegger bildet. liker utsnittet, ville ikke kuttet på høyre side.. i så fall måtte det vært litt på venstre bildekant, men ikke mye. du leverer fint som det er her helge. vil også komme med en offentlig gratulasjon, det var på tide, og velfortjent til 1000, som wenche sier. stå på, gi oss mer!!
Oddrun B.

Et fint portrett. Men din egen versjon er best, herlige og friske farger :)

mvh Oddrun
Geir F.

Huffåhuff.
Har dradd alt for hardt i spakene. Tilgi meg Helge!
-fløde.-
Anne-Grethe S.

Hei Helge

Fint bilde med sydleg stemning. Eg likar som oftast heilt reine bakgrunnar men her synest eg palmen gir liv i bildet og løftar det mange hakk. Ørlite meir lys i ansiktet hadde ikkje skada men det går heilt fint slik det er også.
Gratulerer som ukens fotograf!

Mvh
Anne-Grethe
Helge R.

Takk til deg Wenche, bra klima i Spania også!
Geir, ansiktet i ditt forslag er på grensen til bra, bakgrunnen blir alt for tam, jeg kan markere ham og prøve en justering, må kjenne på lysta.
Rune, prøvde med det du foreslo, hva synes du??
Stein O, stor takk, jeg skal prøve å levere opp til forventningene.
Oddrun, glad for at du liker det.
Anne - Grete, tatt på paseoen framfor leiligheten, skarpt motlys, prøvde å gjøre det beste ut av et flott uttrykk.
Jeg tok en serie bilder av emigrantene fra Senegal. De hadde rodd over havet i åpen båt for å få sin del av velstandskaka. Nå venter han på at vi skal åpne våre dører og slippe ham til i arbeidslivet.
Litt trist å tenke på at han sansynligvis vil gå til grunne, han blir vår tids slave, bundet til de mest helsefarlige jobbene her i Spania, inne i drivhus med sprøytemiddel og badstulignende tilstander. Som muslim vil han stå i mot, en stund, så blir dop av mange slag det som visker ut virkeligheten hans. Han blir som andre afrikanerne i Almeria provinsen, slave av drugs og den rike, hvite mann.
Igjen stor takk til alle som er innom og til alle dere som gidder å gi meg noen ord, hilsen
:)Helge
Rune S.

Hei Helge! Jeg synes det ble mer behagelig å se på #3. Synes det lyse feltet ''ropte for høyt'' og ble forstyrrende:-)Men det er selvfølgelig en smaksak. Føler med denne ungdommen. Kanskje i samme alder som mine ungdommer!? Ha en fortsatt god kveld der nede i varmen:-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu