Grønnfink par
Et par i grønt som satt brukbart plassert. Legges ut for å putte denne arten inn i portfolioen, men gi gjerne en kommentar.

Sigmalinsa gjør jobben godt i bra lys!
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Sigma 300-800 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ola H.

Heisann,dette synes jeg var knakende bra, spesielt symmetrien mellom fugler og kvist. Det eneste som ble litt dominerende, er den litt grøvere kvisten til venstre, ellers topp! Denne gangen måtte den fargerikere hannen holde seg bak...:)
Bjørn T.

Veldig fin komposisjon. Kvisten bak hunfuglen er noe forstyrrende.
Hvordan er det å jobbe med Bigma? Bjørn
Hilda Hol E.

Hei Kjartan.

Et nydelig bilde som bærer bud om vår. Fin avstemt bakgrunn og (nesten) fullkommen plassering av greiner.

Vennlig hilsen Hilda.
Trond B.

Hei.
Liker komposisjonen.Fin blikkontakt med begge to, selv om de ser hver sin vei. Bra bakrunn, skarphet og lys. Kvistene med gåsunger fungerer fint.
Mvh Trond
Magnus A.

Dette likte jeg,komposisjonen sitter som et skudd.Det er heller ikke noe å utsette på skarpheten.Må si jeg er litt imponert av det Sigma-objektivet,men fotografen bak er vel så viktig.Skal jeg komme med litt pirk så ville jeg kanskje beskjært litt på venstre siden,den lyse kvisten er litt for dominerende,men dette er bare pirk.
Mvh.Magnus A.
Per Harald O.

Helt greit artsbilde. Linsa gjør jobben;)
Hilsen Per.
Ole Birger S.

Flott bilde med god harmoni mellom fugler og miljø, og med en behagelige bakgrunn. Miljøet funger også som kalender. mvh obs
Kjartan T.

Takk til dere alle. Godt fornøyd med dette som artsbilde selv også.

Bigma linsa er tung Bjørn, litt for tung. Men linsa er morsom når jeg har fått den på plass i kamuflasjen, og når det i tillegg finnes litt fotolys er den strålende. Det er klart at min Nikon 300mm er ganske mye bedre under visse forhold. Jeg sliter litt med kvaliteten på 800mm, men man kan vel ikke forlange strålende resultater på alle brennvidder og alle blenderåninger. Det ville jo ha vært merkelig.
Anne Ø.

Liker kompen din her med parene så fint plassert.
Svært bra med fokusen på den øverste og den andre noe dus.
Detaljer, farger og lys, severdig.

Anne:)
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Kjartan. Bildet har veldig gode farger, noe som er det første jeg bemerker meg. Men det har også noen små irritasjonsmoment; jeg ville ha kuttet til venstre, fuglene skulle ha byttet plass på grunn av at hannen trekker mer oppmerksomhet med sin gule drakt enn hva hunnen med skarpheten gjør. Og så var det dn knoppen foran halsen på hunnen da.. Bildet hadde vært bedre å se på om ikke den var der (jeg ber deg ikke klone, men forsøke på nytt:)

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu