Sommeren ankommer!
Fra Varangerfjorden, Finnmark.
Utstyr
  • Canon D-20
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Inger Anne Maritsdotter V.
Det var litt av et flott lys i dette bildet og med en anelse av regnboge over himmelen, vakkert kystlandskap og fine farger i bildet.

Inger Anne
Bjørn H.
Bildet er pent og formidler ro. Hadde vel dratt litt mer i spakene og sjekket mulighetene for mer dynamikk og trøkk. D.v.s. kun ''litt'' ;) Lyset er jo så flott.

Skulle gjerne sett et hvor også havet var mer fremtredene.

Bjørn.

Avsluttet .
Vakkert lys og flotte farger i himmelen:-)
Nydelig bilde.
Hilsen Tone!
Tine F. B.
Vakkert bilde, sauene i forgrunnen ser ut til ha det svært så behagelig. Nydelig
lys og flotte farger:-)
mvh Tine
Cornelia T.
Fin og rolig stemning her, liker godt saune som slapper av og ser innover i bildet. Er det måker vi ser bak det røde huset? Fin himmel også, bra lys og farger.

mvh, Lia
Lars-Anders M.
Fint landskap i fint lys. Ok.
Jan Frode A.
Jeg syntes dette er et veldig bra utsnitt. Den høye himmelen med det spesielle lyset både forsterker og maler stemningen i landskapet under. Fint miljøbilde, der sauer bryter fint opp i bildet og gir akkurat den roen som disse tilsynelatende har når de ligger lett henslengt og tygger. Gode farger.

mvh Jan Frode
Steinulf L.
Fint utsnitt, men ville nok utforsket om det var mulig å få mer ut av lyset.
Espen A. I.
Aldeles herlig stemning etter stormen, virkelig bra fanget igrunn, med regnbuen og greier. Liker kontrastene mellom husene og himmelen!

Espen
Inger-Lise S.
Et fint motiv med klare, fine farger og en himmel som gir bildet en flott stemning.Jeg liker komposisjonen du har valgt.

Inger-Lise:)
Bodil Kristine F.

Et flott bilde der lyset spiller hovedrollen. De lange linjene og kontrasten mellom lav sol i forgrunnen og mørkere horisont gir en egen ro. Sauene passer godt inn.

:-) Mvh Bo
Laurberg G.
Dramatisk billede. Her er det lyset som fanger og dominerer. Små huse som trodser klimaet og påstår sommer. Flot billedkontrast. Ti-top-eksponering. mvh. lau
Helge R.
Skikkelig ut mot havet, dramatisk himmel, rødt og hvitt, bra utsnitt, det er alltid spennede å se på naturen i andre landsdeler, ha en god natt hilsen
:)Helge
Knut Børge S.
Hei Per Harald!

Et meget flott bilde med husene ute ved havet, de har nok stått støtt gjennom mang en storm. Sauer, måker i det fjerne og en meget vakker og dramatisk himmel gjør dette til et kjempebilde!

mvh KBS
Stig Morten S.
Et flott og dramatisk bilde som jeg likte veldig godt.
Mads B.
Hei. Her har du fått fram en behagelig stemning der sauene ligger rolig og koser seg. Lyset er fint og himmelfargene meget bra.
Mvh Mads B.
Annikken O.
Nydelig lys og skimt av regnbuen. Det er som om alt har ventet lenge på at det endelig ble stille og solen skulle varme igjen. God stemning.
Mvh. Annikken.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu