Aprilvær
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjell Sigurd S.
Lækkert Ann. Kombinasjonen av veisen, bladverket og snøen er flott. Fine farger. Skulle gjerne sett hele snø/is-formasjonen nede i blomsten innenfor DOF. Fin vårfortelling.

Kjell S
Per Harald O.
Flott illustrasjon på vårværet i Trøndelag!
Hilsen Per.
Odd Tore S.
Jeg synes at idéen og motivet er veldig bra her.
Men jeg må jo alltid klage, og det gjelder da mengden og plasseringen av dybdeskarphet inne i blomsten. Her ville jeg hatt toppen av alle (eller nesten alle, dvs de som ser like lange ut) støvbærerne skarpe.
Skjønner ikke at ikke flere har kommentert dette, jeg synes dette (snøen inne i blomsten) er en riktig fin liten detalj.
Odd Tore
Espen A. I.
Ojsann! Et nydelig makro, litt utenom det vanlig, ref.til snøen som ligger på blomsten, et godt utgangspunkt og du har gjort jobben din godt her!

Espen
Gro K.
Så, det var dette jeg gikk glipp av da jeg ikke ble med på Bygdøyutflukten hin snøværsdag. Etter dette bildet å dømme kan jeg angre dypt og lenge. Jeg skal ALDRI la været stoppe meg igjen !
Dette ble veldig fint, Ann. Så kan jeg bare ha det så godt !
Hilsen Gro.
Ann F.
Takk for kommentarer.
Ja nå kan du angre, nå Gro, at du ikke ble med Kjell Sigurd Strandenes og meg!
Vi ble gjennommøkkete, men det var moro lell med blåveis i sneen 2. påskedag.

Ang. dybdeskarpheten, mener å huske at jeg brukte f/11, dette er ganske nær, blomsten var liten og puslete, og det blåste litt, så mindre blender ville gitt for stor risiko for bevegelsesuskarphet pga vinden. Og selv med f/11 er det ikke rare skarphetsplanet du har i nærheten av 1:1. Så ut fra omstendighetene er jeg selv fornøyd med DOF selv om jeg i prinsippet slett ikke er uenig med de ønskende. Dessuten ville jeg ha denne vinkelen, ikke mer rett ned.
:-)

I etterkant ser jeg at en liten beskjæring fra øst kanskje hadde gjort seg, til innenfor den lille isklatten på bladets nedre del.

mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu