• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-15 13:27:43
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arnhild A.
Et lekkert bilde. Flott farge på blomsten. Så ikke med engang at bakgrunnen var vann - utrolig tøft. Fin farge også her.

Mvh Arnhild
Ruth S.
Dette var spesielt! Både vanskelig og enkelt på samme tid.

Bare ''lekkert'' .-)

-ruth-
Kjell Sigurd S.
Ja, jeg liker det jeg ser. Fine farger i blomsten og passende omgivelser. Utsnittet blir jeg ikke fortrolig med, blikker vandrer. Tror kvadratisk eller høydeformat kanskje ville harmonert mer med motivet. Ellers fint mørkeromsarbeid og pluss for kreativitet med omgivelser.

Kjell S
Inger-Lise S.
Jeg vet ikke hva det er, men dekorativt med lekre farger er det. Dus og behagelig bakgrunn.

Inger-Lise
Tone A.
Hei
Eit kreativt bilde av kuletistelen som ligg delvis under vatn med sine strenge linjer mot dei mjuke linjene i vatnet. Flott skarphetsplan som får fram dei mest stjerneforma begerblada med sine skarpe spissar ytterst, som kjem enda betre fram under vatn. Flotte fargar både på kuletistelen med sine lyseblåtonar og litt innslag av gult inderst, og dei varme bruntonane i botnen av vatnet. Dei blåtona felta i vatnet står flott til kuletistelen. Det mjuke vert også forsterka ved bøyen på stilken. Her hadde det også vore fint med eit kvadratisk utsnitt pga litt fargestøy i høgrekanten.
Vakkert og nyskapande med eit lys som får fram detaljane både på blom og på vannbotnen.
Desse kuletistlane står eg med kvar haust og lurar på om eg skal kjøpa pga at dei er så vakre, men pga dei kvasse tistlane og ungar i heimen så har eg ikkje kjøpt dei ennå.
:) Tone
Avsluttet .
Spisst og mykt, kaldt og varmt. Dette var stilig, komposisjonen sitter som et skudd.

.Kim
Rolf S.
Hei Ann.
Et bilde som avgjort faller i smak. Både form og farge fungerer veldig bra.
Komposisjonen synes jeg fungerer best midtstilt, men tror jeg ville hatt enda litt ner luft rundt.
Mvh Rolf
Ann F.
Takk for kommentarer, og etter innspill herfra og utprøving av dem er jeg enig i at midtstilling fungerer best. Men det er ikke mer å gå på mot vest i originalopptaket, mener jeg å huske.

Tone: jeg blir like imponert hver gang, at du alltid tar deg tid til å beskrive bildet, slik du ser og opplever det, som en del av dine kommentarer, ikke bare felle dommen.

mvh Ann
Odd Tore S.
Nå har jeg sett på dette så mange ganger at jeg synes at jeg må komme med en eller annen mening.
Pent å se på, litt kjølig blåtone som gjentas i vannet. v2 passer best til min smak.
Hvorfor har jeg ikke skrevet dette før? For å være helt ærlig, så ender jeg hele tiden opp med spørsmålet om hva i all verden har kuletistlen her i vannet å gjøre? Og det er hverken fotorelatert eller særlig konstruktivt.
Det er visst lite plass til fotoaktiviteter i toppetasjen for tiden.
Odd Tore
Ann F.
Kjære klubbkamerat Odd Tore, som du vet setter jeg stor pris på dine velformulerte fabulerende kommentarer.
Hva kuletistelen gjorde i vannet har jeg intet svar på. Den lå nå bare der - sett ved et besøk i Botanisk hage i regi av BioFoto for lenge siden - og gjenfunnet i digital form på min nåværende PC ved en opprydding som plutselig ble nødvendiggjort av det faktum at den samme PC nå hyler og skriker at den er full. Hvilket igjen i sin tur har medført erleggelse av et større pengebeløp som byttemiddel mot ny PC. Som blir levert meg om et par dager.

Egentlig er jeg glad for den nødvendiggjorte oppryddingen. Jeg har funnet ganske mange glemte ting, både bra og sære . . .

Mvh Ann
Kjell Sigurd S.
Quadratissimo ble bedre.

Kjell S
ingeborg w.
Pen liten sak med spesiell farge du har funnet her. Jeg foretrekker v1, ble litt kjedelig med midtstillinga. Jeg ville nok valgt en mørkere versjon, bare litt, for å få litt mer smell i farger og kontraster.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu