Stakitt
Hjelp meg! Hva er det med dette bildet? Jeg liker det godt, men klarer ikke helt å sette ord på hva det er jeg liker ved det, og klarer heller ikke helt å bestemme meg om det er bra eller dårlig. Så hva synes dere?
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon AF nikkor 80-200mm 1:2,8 Nikon ED
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetHådholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Simen B.

Hei
Enig med deg at det er noe fasinerende med dette bildet. Har studert det lenge uten skjønne hva det er (Er det et stakitt? Klarer ikke å se det for meg.) Jeg lurer også på hvordan du har fått konturene av en person oppe i høyre hjørne. Fargene er flotte og jeg liker de uskarpe områdene hvor fargene glir over i hverandre. Et annerledes og i mine øyne svært vellykket bilde.

mvh Simen
Unni F.

Dette liker jeg også, uten at jeg kan sette fingeren på hvorfor. Mye intuisjon med bilder. De snakker liksom til de mindre rasjonelle sidene ved oss mennesker. Det gjelder også dette bildet. Synes du har truffet blink her uten at jeg vet hvorfor.Noe med farger, noe med linjer, noe med at den eneste skarpe stripen ligger litt mot høyre men likevel bare såvidt litt til hø. for midtlinjen.Jeg ser også et lite, skrikende ansikt høyt oppe...og det er jo helt absurd...
Kort sagt...jeg kjenner igjen et bilde jeg liker når jeg ser det, men ve t ikke alltid hvorfor.
Hilsen Unni
Thorbjørn R.

Hei. Her igjen synes jeg du får til en fin effekt av veldig begrenset dybdeskarphet. Det som er ute av fokus danner en myk, behagelig kontrast til det ene stakittet (?) som du har latt være skarpt. Jeg vil tro at bildet ikke på langt nær hadde blitt så bra dersom du hadde valgt en mindre blender.
Jørgen D.

Hei! Tusen takk for alle kommentarer. Ehh... jeg er ikke helt sikker på om dette er et stakitt eller ikke, men slik jeg har forstått det er et stakitt et loddrett gjerde(?). Dette er egentlig veggen på utsiden av en narvesen kiosk:) Konturene av mennesket kom frem helt tilfeldig da jeg brukte smudge tool i photoshop.
Tom T.

Hei! Liker dette bilde:) Du har fått et godt bilde uten av ingen ting, bra sett og utført etter arb.

mvh Tom T
Jørgen D.

Takk, hyggelig at du likte det Tom:)
Magne H.

Veldig godt sett. og veldig godt arbeidd med!
Er egentlig veldig fascinert av dine bilder, og din alder overrasker meg.
Så stå på!
-hilsen Magne, - en gamling som er 3x din alder ++.............
Jørgen D.

Hei! takk for kommentaren din også Magne.
Jan Frode A.

Av og til faller bilder i smak uten at en kan sette ord på hvorfor. Det handler vel mere om følelser og stemninger; og hva en opplever i bildet.
Jeg liker også dette bildet. Jeg syntes du har fått fram et så fint samspill mellom linjer og farger. Det at fokus ligger i en liten del av bildet, og at dette igjen ligger litt over mot høyresiden, skaper både spenning og balanse i bildet. De vertikale markerte linjene mykner ut mot begge sidene, og flyter litt ut i et fint fargespill. Veldig fint presentert dette.

mh Jan Frode
Jørgen D.

Takk for kommentar Jan! Jeg er enig i din tolkning.
Avsluttet .

Dette bildet har noe ved seg, ja, og jeg liker det absolutt. Jeg synes fargene her jobber fint sammen, og utsnittet trenger du igrunn ikke gjøre noe mer med.

Godt å se at det er flere fotografer under 20 her, så føler jeg meg ikke så liten. Gorillapod kan forøvrig anbefales på det sterkeste, ja. :)

/ Vegar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu