Bildet inngår i albumet Costa Blanca - Altea - Altea, også kalt ''Middelhavets kuppel'', er en hvitkalket og pittoresk fiskerlandsby få mil nord for Benidorm. De hvitkalkede, sjarmerende bygningene slynger seg nedover åssiden fra sognekirken på toppen og ned til Middelhavet. Her er smale, og nærmest bilfrie gater, trappegater som tar deg ned til Middelhavet, og et vell av kunstnere, kafèer og restauranter. Likevel er Altea en fredet plett i stille morgen- og sene kveldstimer da bare villkattene viser vei, og da du kan slå av en prat med fastboende som er ute for å feie gata utenfor boligen sin. På dagtid er der derimot et hav av turister som vil få med seg noe av dette sjarmerende middelalderske stedet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge R.

Hei Anne - Lise.
Jeg er form for sh, her treffer du innerblink, lyset er flott. Typisk Spansk bakgate, jeg har aldri forstått hvorfor de har persienner som henger framfor vinduene og stenger lyset ute, greit nok om sommeren men ikke nå.
Jeg liker den lille fargetonen, gir en egen glød til bildet, hilsen
:)Helge
Anne-Lise S.

Tusen takk for rask kommentar, Helge! Nei, du sier noe der ang de stengslene for vinduene. Det var jo overalt, dag som kveld. Synes også det var interessant å se disse dingle-danglene som henger foran dørene, som raslet når noen kom og gikk. Flott kommentar du kom med! Takk igjen!

Anne-Lise
Avsluttet .

Flott bilde som passer veldig godt i sort/hvitt.
Flott lys som smyger seg inn i smuget.
Liker alle detaljene og vinkelen du har tatt det fra.
Hilsen Tone!
Rune S.

Hei Anne-Lise! Nydelig arkitekturbilde i fin komposisjon. Liker det fine lyset og de spesielle tonene. Flott å se på.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Jeg er henført over bildeoppbygging, komposisjon og kontrastmetning.

Eg bare elske slike gatebilder..:-)

Da vet du at jeg trykker på anbefalingsknappen, det er motivet vel verdt.


......Arne.....
Anne Ø.

Veldig bra vinkel og fasinerende med den trange gata
og alle detaljene som kommer så kommer frem ved lyset du har fanget her.

Anne:)
Anne-Lise S.

Første morgen i Altea var en søndag, og jeg tusla omkring omtrent alene i gatene. Roen var til å ta og føle på. Sola startet sin oppvarming av landskapet, og derav lyset. Det kan lønne seg å våkne tidlig på ferie for å ta seg en rusletur!

1000 takk for anbefaling, Arne! :-) Det varmer!

Ellers takk for kjempeflotte kommentarer! :-)

Anne-Lise
Arvid M.

Hei! Flott bilde av gata med husrekka i, skildra ein stemning der tidlig morgon, synes du har fått det bra fram. Sollyset som kastar stråler innover og så skimtar me ein opning i gata lenger framme som då ikkje virka så innestengt. Mvh Arvid
Avsluttet .

S/h er vanskelig å få til bra, og her kommer du meget godt ut av det. For meg ser det ut som det er morgenstemningen du har festet til brikka. Det er sjarmerende med slike trange smug som her.
MvhJRH
Anne-Lise S.

Hjertelig takk, Arvid og Jan Roar, for gode kommentarer som forteller meg noe om hva akkurat dere mener fungerer godt her! :-) Det er slike ting man lærer av!

Anne-Lise
Marit O.

Sjarmerende og spennende smug du har finni her Anne-Lise,lyse gjør dette til et meget spennende bilde flott komp og fine kontraster også :)
Marit
Anne-Lise S.

Kveldstakk til deg, Marit! :-) Setter pris på å høre hva du mener!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu