Vårteppe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Morten J.

Hei. Et skikkelig vårlig bilde. Det har dybde til tross for relativt få farger, og hvitveisen synes uendelig i ytstrekning. Skyggene gir en fin effekt også. Har du prøvet å gi bilde litt mer kontrast?
Hans-Jørgen H.

Hei Nely!
Kunne nesten sagt det ja at dette må være i Brunlanes/Helgeroatraktene.
Var der en flott aprilsøndag i fjor. Bare helt fantastisk .....La inn et bilde og for et par ,tre uker siden.
Står hvitveisen på det vakreste nå, bare lurte?
Ha en fortsatt fin kveld!
Hans-Jørgen
Nely d.

Takk for gode råd Morten. Jeg skal prøve.

Ja, Hans Jørgen, det er fra en vakker aprildag (om enn ikke en søndag) i fjor. Bildet er tatt i et spennende område ved Mølen, nærmere Nevlunghavn.
Har sett ditt hvitveis bilde. Det kunne vært tatt i samme område. Hvitveisen kom tidlig i år. Det er nok på sitt vakreste nå.
Steinulf L.

Et skikkelig vårflor. Meget bra. Tror nok det er rom for flere utsnitt, f.eks kan fu beskjære litt i toppen. Har du anledning til å dra tilbake, forsøk et enda lavere kamerastandpunkt.
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg trodde først at dette var tatt nå, og kjente nesten at jeg ble litt misunnelig.. Her (i namsos) snør det i dag. Bildet formidler en veldig god stemning, og lyset er fint og vårlig. Det er en god dybde, og det unngår i stor grad å bli rotete. Men stubben nede til høyre trekker pittelitt oppmerksomhet hos meg.

vh ingebjørg
Wenche J.

Dette minner meg om da jeg var barn og plukket hvitveis for mammaen min. Hun plasserte dem i en stoor vase som var formet som en baat. Jeg var 6 aar og hvitveisen dekket skogbunnen som et teppe. Har ikke sett dette siden dengang. Takk for at du viser meg dette flotte bildet som ogsaa fremkaller lukten av blomstene og av varm jord.
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Nydelig teppe av hvitveis. Upåklagelig vårstemning. Gode farger. Fint utsnitt. Rota nede til høyre tar litt oppmerksomhet. Kanskje har du noen med lavere kameravinkel også?

Anne-Lise
Nely d.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og gode råd. Har vært på samme sted i går og prøvd å følge rådene.
Til Ingebjørg: det er nok omtrent det samme nå som på bildet. Skogen er kansje ikke helt like grønnt ennå og alle hvitveis er kanskje ikke utsprunget ennå, men det er ikke mye om å gjøre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu