sunset
Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax FA 200mm Macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/45s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251494} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Eli B.
Denne var meget spesiell og skiller seg helt klart ut fra andre blomsterbilder. Vet ikke om det virkelig er solen eller hvordan du har fått til dette, men jeg liker komposisjonen fargene og enkeltheten i bildet. Veldig bra, dette blir herved anbefalt.
mvh Eli
Magnar B.
Takk for det! Rundingen bakom er sola, som akkurat går ned + skin gjennom buskaset så den ikkje blir for sterk. Har brukt blitz for å få fram blåfargen på blåveisen.
Steinulf L.
Særdeles flott. Et blåveisbilde helt utenom det vanlige.
Inger Anne Maritsdotter V.
Annleis og veldig vakkert blåveisbilde, likte det godt.

Inger Anne
Odd Tore S.
Ja, dette ble annerledes og stilig.
Ikke lett å få til passe sterk sol med såpass bra gjengivelse av blomsten, det går gjerne på konturene løs. Bra løst.
Odd Tore
Inger-Lise S.
Anneledes og lekkert bilde. Fine farger, kledelig effekt.

Inger-Lise
Bodil Kristine F.

Et nydelig blåveisbilde! Fint med fargekontrasten mot lyset. Det svake blåskimmeret til høyre av nok en blomst kler bildet godt. Heldig dere i sør tenker jeg når jeg betrakter våren og alle de vakre blåveisene på dåtten! Her snør det.

Mvh Bo
Ivar B.
Meget bra! Inspirerende blåveisbilder du har lagt ut i det siste. Har prøvd på noe lignenende selv, men ikke i nærheten av å få det til så godt som dette. Liker blåfargen du har fått fram, lyset og friskheten i bildet. Bra! Mvh Ivar.
Magnar B.
takk for inspirerande ord ! Har ein versjon m skarp blåveis også, men dette traff meg meir…
Bjørn H.
Meget nydelig dette Magnar. Tror det holder i lange baner.

Bjørn.
Kjell Sigurd S.
Likte dette veldig godt. Det meste er vel egentlig sagt. Liker at du har tatt med det blå nede til høyre.

Kjell S
Magnar B.
takk for gode ord!
Fred S.
Hvis det runde er sola, hva er da det gule bak sola, som ser ut som en gul og litt dvask rumpe ? Gud fader selv som har satt seg ned med ryggen mot skaperverket sitt ?
Spesielt er det i alle fall, men foreløpig er jeg ikke sikker på om jeg liker denne blåveisvarianten. Krever vel litt tilvenning, er det ikke det en bruker å si når en er i tvil ? Originalt, det er det i alle fall ikke tvil om.

vh fred
Anne-Lise S.
Et annerledes blåveisbilde nå i disse blå tider! Herlig med det gule mot det blå. Uvant å ikke finne noe sted å hvile øyet, men ro finner det likevel. Spennende! Ville clona bort stilken i nedre venstre hjørne. Lurer på hva du har gjort her for å få til dette????

Anne-Lise
Magnar B.
Fred: Skjer mykje rart i bakgrunnen når ein fokuserer nært, fantasifullt forslag du har, men det er nok ein gul kveldshimmel mellom trea som skaper formene du nevner.
Anne Lise: Enig m deg at den stilken forstyrrer litt, ellers syns eg denne type motlysbilder er artige fordi du ikkje heilt kan forutsjå korleis det blir. Har som nevnt brukt blitz og fokusert litt nærare enn blomsten, ikkje så mykje meir komplisert enn det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu