Hardangervidda
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jørn Tore K.

Hei Bjørn
Har du vært på skitur og tatt sort/hvitt bilder???
Dette konturløse landskapet får ikke meg ut i marka.
Mvh. Jørn T.
Bjørn R.

Veldig morsomt, Jørn! Jeg som hater sort/hvitt ... Nei, dette bildet er i farger, men det kreves enormt mye av skjermen. Den observante titter vil også se at jeg har overdrevet kurvene, og dermed mistet konturene. Dette problemet overlater jeg i sin helhet til Photoshop. Kanskje neste versjon av PS får eget konturfilter. Inntil da kommer alle mine bilder til å være konturløse. Alle. Mvh Bj
Avsluttet .

Hadde litt sansen for dette jeg.
Ser ut som om de forsvinner inn i ingenting.
Liker denne følelsen av tomhet.
Hilsen Tone!
Geir Ove T.

Som medlem av Røde Kors Hjelpekorps symboliserer dette bildet den tankeløsheten som enkelte har når de får ski på beina. Der sitter de i sofaen året rundt, men så fort påsken kommer er de plutselig polfarere som drar med seg familien og legger turen opp på fjellet med et ekstra par bomullssokker og en appelsin på deling i sekken. Noen vet ikke engang hvilket fjell de går på engang!!!!
Fototeknisk ville jeg plassert dem enda litt lengre ned i bildet. Slik det er nå synes jeg det blir for tomt i underkant. Er skiløperen lengre ned, gjør ikke tomrommet så mye siden han er på tur dit... Uansett et bra bilde!
anne g.

hei bjørn! et bilde helt etter min smak! enkelt, sterk kontrast og med akkurat de viktige figurene som skaper fortellingen. flott synes jeg. hilsen anne
Jan-Eilert P.

Godt beskrivende bilde for white out. Skikkelig flatt lys er skummelt i fjellet og sikkert greit å ha stikker å følge i dette været.

Jeg husker en gang, hunden min Odin og jeg datt ned en snøskavl på 2-3 meter. Begge trodde vi gikk over en helt flat myr. Bikkja trakk godt for det var reinsdyr lenger frem. Plutselig hang lua igjen i lufta og vi datt ned. Skavlen kunne like godt vært ti meter høy og da hadde det vært kjedelig.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu