Nidarosdomen
Bilde av Nidarosdomen tatt fra Kristianstenfestning.
Liker bildet jeg! :) Kanskje ikke så godt redigert, men uansett..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger891
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Espen R.

Jeg synes at dette ble ganske så stilig og annerledes. Jeg er ikke dyktig på redigering selv, men mener at dette ser ut som en bra jobb:-)

Espen
Jan Frode A.

Ikke så dumt dette her nei. Liker det jeg ser; syntes du har fått en fin innramming om, og god fokus på, Nidarosdomen. Fint bruk av farger og gråtoner. Noe hardt lys i snøen i forgrunnen Kan dempes ved å beskjære litt oppover ifra nedrekanten og til like i toppen av det lyse høyrehjørnet. Men ikke beskjær for mye; du må ha med snøkanten inne i porten.

mvh Jan Frode
Tom T.

Hei! Veldig bra bilde:) Noe utbrent snø, her og der. Det kan klones vekk i ps, etter min smak bør du ikke kutte noe i bilde.

mvh Tom T
Maiken S.

Takk for kommentarene!
Bildet er egentli redigert litt for raskt (og av en trett og sliten Maiken). Flere ting man kanskje kunne gjort her, blant annet det dere nevner.
Jeg liker utsnittet veldig godt selv da, eller kanskje har jeg til og med kuttet for mye øverst og nederst i bildet. Det er jeg ikke helt sikker på.

/Maiken
kåre l.

En morsom variant :-)
Godt tenkt og utført etter min mening.
Tøft, I like it c'',)
Morten M.

Hvordan gjør du dette?
Per Olav V. T.

Hei Maiken. Morsom lek med farger i et godt motiv. Personlig ville jeg prøvd en versjon hvor jeg dempet noe fargen på domen for å skape mer dybde da det her kan bli litt mye kontrast. Spørs hvilken effekt du er ute etter. Når du først er i PS-modus kunne du vurdert å klone vekk den blanke hengelåsen og den henslengte stokken skåret til venstre siden av porten.

Mvh Per Olav
Maiken S.

Kommentar tilbake til Per Olav: Jeg har tenkt å fjerne henglåsen, MEN redigerte bildet igår rett før jeg la meg - så ble ikke gjort så godt som jeg kunne tenkt meg. Var egentlig mest for å prøve å få til noe og for å finne på noe :)
Fargene på domen er faktisk min skyld at er så sterke. Men før jeg gjorde noe med den i det hele tatt så ble domen så borte - hvis du skjønner? Jeg syntes iallefall det. men vi har hver vår mening! ;)

Morte: Gjør hva da mener du?
(Jeg redigerer litt i PS bare!)
Bjørn F.

Tøft bilde dette ja. Setter meg litt i modus til
ett eller annet fra middelalderen.
Det er både stemning og redigeringskreativitet her.

mvh
bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu