Great grey owl, desverre vet ikke navnet paa norsk
Denne fuglen er veldig sjelden i Estland. Värt aar mötes denne fuglen ca. 1-2 ganger. Vet ikke navnet paa norsk (kanskje noe hjelper), men paa engelsk heter Great grey owl). Er meget lykkelig at fikk bilde. Desverre var kanskje mörkt, og kvaliteten er so-so. Hadde ikke stativen men heldigvis VR hjalp.
Utstyr
  • Nikon 80d
  • Nikon 300 2,8 VR
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ole Martin D.

Hallo Arvo. Du har fått et lykketreff med GGO som på norsk er Lappugle. Den er så vakker!! Flott
Håvard O.

Det er en fin ugle. Burde kanskje hatt mer kontrast i bildet, det virker litt blast. Brukte du veldig høy iso? Bakgrunnen er litt ujevn og ser ut som du har kjørt høy støy fjerning på den. Det kan lett jevnes ut med blur i photoshop (på de områdene som trenger det da).
Joachim A.

Hei,

Veldig fint bilde!!
At bildet ikke er litt kornete synes jeg bare er med på å bygge opp en mystisk stemning rundt den mytiske uglen. Liker den gråblå fargetonen i bildet med noen innslag av mer varm beige.

Mvh Joachim Andreassen
Arvo E.

Iso var 800. Har ikke brukt stöy fjerning, egentlig liker ikke aa gjöre det, detailene blir da fjärnet. Ogsaa liker ikke i Photoshop gjöre sanne bildene finere. Naturen er som det er, og dette bildet er som dokumentalt. Men takk for for flotte kommenater. Og beklager om litt daarlig norks, paa min tastaturer finnes ikke norske bokstaver.
Jon Ø.

Syntes bilde var flott av en herlig ugle.
Var moro at de er så langt sør, trodde de var mer her nord på.
Og så var det hyggelig at en fra estland besøker sidene våre.
Arvo E.

Estisk ornitologisk selskap sa meg, at jeg ikke sier presis lokalisering hvor Lappluge var. Ellers tenkte de at da kommer horder av fotografer dit og det er ikke bra for fuglen.
Arvo E.

Egentlig finnes mye flotte bilder om Lappugle fra finske fotografer, isär Matti Hautala.
Arvo E.

To Jon Östern: Har bodd i Norge litt og da lärte jeg litt norsk. Men tiden spiller rolle, og aa skrive er litt vanskelig. Men har i Norge flere venner, og aa snakke paa norsk er ikke noen problem. Bare i Tröndelag er vanskelig, dialekten er nesten uforstoelig:).
Joachim A.

Komposisjonen/ utsnittet fungerer jo også veldig bra da! (glemte å si det.)
Robin J.

Kjempeflott bilde av lappugla. Mvh RJ
Rolv B.

Jeg får bare slutte meg til gratulantene. Selve klokskapens symbol blant fugler! Utsnittet var spesielt fint med grenene som etasjer oppover. Vakkert.
Mvh Rolv B
Aleksander M.

Hei
Den tekniske kvaliteten er ikke helt på topp, men ellers veldig bra. Plasseringen er fin og fargene er med på å gi en trolsk stemning. Lappugla er ikke så vanlig i Norge heller. Flott bilde!

Mvh Aleksander
Hans-Jørgen H.

Hallo Arvo!
Meget spesiellt og spennende denne her ja. Gratulerer med et flott ''skudd''!
Morsomt!
Lykke til videre med foto!
Hans-Jørgen
Svein B.

Flott bilde av en imponerende fugl. Jeg synes bildet er godt komponert- der den tørre grana fyller bildeflaten godt, og uglegiganten kommer godt frem. Flott.

Mvh
Svein B
Synnøve H.

Nydelig bilde av ugla. Fargene i bakgrunen passer kjempe bra med fargene på ugla. Du kunne kansje klippet litt mer under, men ellers bra:)
Mvh Synnøve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu