mng.o6
En kasakstansk kvinne foran kjøkkenet sitt i vest-Mongolia.
Bildet inngår i albumet Mongolia - Fototur i Altai-fjellene i Vest-Mongolia.
Utstyr
  • Nikon D2X
  • 12-24mm
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik E.
Hei.
Hærlig lys, som får frem gode detaljer. Ellers er uttrykket på dama utrolig beskrivende. Likte denne skildringen kjempe godt. Lyset på komfyren ga bildet en ekstra piff.. Niiiiice.!!! Fredrik
Ivar S.
Veldig godt arbeid. Kunne av ein eller annan grunn tenkt meg å sett litt meir av rommet over hovudet på kvinna, men det er pirk. Du kan vere tilfreds med dette her.
Fredrik T.
Dette likte jeg!
Veldig bra lys du har fått fram her. Liker ansiktsutrykket hennes, verdighet, selv under trange forhold. Og lyset på ovnen er som tidligere nevt, prikken over ién.
Avsluttet .
Fantastisk portrett. Så bra at du har fanget henne i hennes dagligdagse miljø, at det faktisk er fyr i ovnen og ikke bare oppstilt. Fint kontrastgivende lys, god øyekontakt med henne.

perarne
Anne E.S. E.
Vakkert bilde. Godt komponert og fint lys. Malerisk.

MVH Anne
Fred S.
Veldig bra ! Trodde ut i fra thumbnailen at du hadde imitert en eller annen nederlandsk maler, det så litt Vermeersk ut da. Fungerer selvsagt enda bedre som reisedokumentasjon; synes du har utnyttet det tilgjengelige lyset på en fin måte, det modellerer det tenksomme ansiktet med det direkte blikket på spennende vis. Ovnen, med en dør som gir glimt av glør og varme er også et fint element.
Lit trangt oppe; kunne ha tenkt meg litt mer luft over lua.

vh fred
S. N.
Enig med Fred Strømme (lyset, blikket, gloene gjennom døra - og litt trangt på topp). Meget bra! Silje
Chr. G.
Enkelt, omgvelsene spiller på lag med personen. Lys og farger sitter som et skudd, flammene jeg ser spor av i ovnen skaper liv. Omgivelsene som preges av lang tids bruk for å holde seg i live fascinerer. Og, kanskje viktigst av alt, personen blikk og positur inviterer til å dvele ved bildet lenger enn hva som er normalen i herverende forum. Blir nysgjerrig. Litt trang over, ja, eventuelt litt for mye tomrom til venstre. Uansett sitter dette meget bra hos meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu