Naturens gang
Fra Serengeti, Tanzania
Utstyr
  • Nikon F3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDigitalisert dias
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John Inge E.

Flott bilde. Fin komposisjon. Fuglene forsterker budskapet. jeg synes at bildet er litt flatt, og kunne ønske meg litt mer kontraster. Tror jeg..
Kjetil N.

Takk for kjapp og konstruktiv tilbakemelding John Inge. Noterer meg forslaget til litt forsterket kontrast.

Mvh Kjetil
Avsluttet .

Jeg elsker det gammeldagse preget over bildet. Fuglene gjør mye for bildet. Det blir komplett med fuglene. Når det gjelder kontrast, er jeg litt uenig med John Inge. Jeg likte faktisk at det var litt flatt. Samtidig har jeg veldig lyst til å se en versjon med sterkere kontraster. Men jeg tror det kanskje kommer til å gjøre bildet til et helt annet om du gjør det, noe som kanskje ikke er så positivt.

Mvh Ingunn.
Rolf S.

Hei.
Rent og velkomponert bilde.
Fuglene hever bildet. Men også de 2 ( 3 ) trærne i bakgrunnen har stor betydning for komp. og dybde.
Jeg føler nok også at bildet kunne trenge litt mer kontrast.
Mvh Rolf
Vidar S.

Det er nesten noe surrealistisk over bildet - det er fuglene og måten de står fram på og fornemmelsen av 1800 tallet... skulle tro det var tatt med et bokskamera og ikke F3. Men, jeg ser du har skannet inn fra dias og jeg har opplevd noe av det samme. Men ditt bilde kledde det!!! Ikke mer kontrast for min del. Komposisjonen er god og som nevnt er de øvrige trærne og deres plassering viktig for dybdefølelsen. Bra og annerledes bilde! :o) Vidar
Kjetil N.

Tusen takk for ytterligere positive og konstruktive kommentarer. Ser det er litt ulike meninger om mer kontrast. Skal teste det ut. Morsomt med kommentarene fra Ingunn og Vidar om det gammeldagse / 1880-talls preget. Opplever det akkurat slik selv også.

Mvh Kjetil

Fred S.

Afrika ? Føler meg mer hensatt til en spaghettiwestern, bare venter på at en ung Clint Eastwood skal dukke opp på hesteryggen med sigar i kjeften og mysende blikk. Kanskje gribbene som gir det inntrykket...
Bildet er eller ok, men teknisk ikke helt bra: jeg savner ikke mer kontrast, men bedre skarphet.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu