De sju søstre
De sju søstre er en fjellformasjon på Alstenøy i Alstahaug kommune i Nordland. Fjellformasjonen er lett synlig på kysten av Helgeland og består av sju topper: Botnkrona (1072 moh.), Grytfoten (1019 moh.), Skjæringen (1037 moh.), Tvilligene (945 og 980 moh.), Kvasstinden (1010 moh.) og Breitinden/Stortinden (910 moh.).
Liker hvordan gården nede ved vannkanten lyser opp på en grå dag.
Utstyr
  • Canon Powershot G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger595
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Joakim R.

Veldig flott bilde av vakker natur. Likte de gule åkerlappene som gir litt liv i et ellers så grått miljø. Synes kanskje det er litt forstyrrende med det utbrente partiet til venstre(sikkert der sola er). Bra jobbet!

Mvh JR
John S.

For meg ble dette kanskje litt vel mørkt. Men det var faktisk en litt anderledes og spennende vinkel du har fotografert søstrene fra. Og så gav det jo litt hjemlengsel.

For dem som er spesielt intresert så kan de jo prøve å finne ut hvilken av søstrene som ligger lengst fra hverandre.

John
Helgelender
Rune G.

Dette var virkelig et flott bilde av de syv søstre. Ga meg virkelig gode asosiasjoner til stedet. Lyset stemmer helt supert med slik det er der oppe når været er overskyet. Skulle gjerne vært der en tur igjen. Ja dette likte jeg veldig godt. Fortsett med slike gode bilder av fjella der oppe.
v/h Rgust. :-)
Jan Frode A.

Jeg syntes dette ble meget bra. Liker godt fargetonene her, sammen med lyset. Du får fram former på en god måte. Fin struktur i snø og fjell. Former går også igjen på himmelen. Det gyldne kulturlandskapet midtpå, lyser godt opp og leder innover i bildet.

mvh Jan Frode
Gisle H.

Takk for kommentarer!
Jeg har søstrene fra en mer ''tradisjonell'' vinkel også (på skrått, sørfra). Jeg foretrakk imidlertid denne vinkelen, hovedsaklig pga. gården/kulturlandskapet som er med på å gi fjellene dimensjon og som dessuten fungerer som kontrapunkt til de mørke fjellene. Noen som vet hva gården heter?
Lars A G.

Liker bildet. Men jeg synes jeg ser ''sømmene'' så jeg vil tippe at du har limt sammen to eller tre bilder.

Mvh Lars
Gisle H.

Takk for kommentar. Det er sammensydd ja (4 bilder). Powershot G5 har en ganske stusselig vidvinkel (tilsvarede 35mm på FF), så da blir det gjerne å sy sammen når man ønsker videre FOV. Nå du sier det så ser jeg sømmen, jeg også - tilbake til Photoshop :-( .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu