Tåkefull Dag
Jeg syns dette var et bra bilde selv om det ble litt lyse felt på bilde. Jeg syns det gjorde seg.
Utstyr
  • Canon 350d
  • Sigma 17-70mm
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4
  • Lukker2,5s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Dorte G.

Di lyse feltene gjør ingenting, synes jeg. Men kunne du ikke tatt et skritt til siden og unngått den digre boksen litt til vstre for sentrum. Det er mulig det er granitt, men det ser ut som en transformatorboks. Eller misforstått landskapsarkitektur.
Thorbjørn R.

Jeg må si meg enig med Dorte her. De lyse feltene er helt OK, men steinen i midten ødelegger litt her. Jeg synes også at du kunne latt treet til høyre ''sluppet'' kirken. Men alt i alt bra stemning og fine, diffuse farger her.
Gunnar L.

Jeg synes bildet formidler en myk og fin tåkestemning. Men som andre har påpekt, steinen i forgrunnen dominerer for mye. Hva med å selektere den og endre lysstyrke og farge slik at den passer mer inn i resten av bildet?

Og en liten ting til: Med så liten brennvidde som 17mm er det vanskelig å unngå styrtende linjer. De lave bygningene til venstre tåler jo litt, men kirketårnet tåler det ikke. Enkelt å rette opp i et redigeringsprogram.

MVH
Gunnar
Roy-Cato M.

Hei!
Lenge siden du har lagt ut dette bildet, men jeg kommenterer det likevel. Jeg syns bildet er bra slik det er. Steinen er der og hører med fordi du valgte å ta bildet i den posisjonen, skulle du derimot lage et flott bilde med ''Kirke i tåke'' var det noe helt annet. Hva brennvidden gjør med bildet er en sak for seg, opptikken er tross alt ''øyet'' som ser. Så kan en velge opptikk etter hva/hvordan en ønsker å se motivet. Flotte bilde syns jeg.
Mvh Rc
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu