Tørke tid
Bildet er tatt i Telemark på den store kjente demningen jeg ikke husker navnet på. Bildet er fokusert på en liten del av bildet for å få denne efekten hvor det ser varmt ut.
Jeg liker det at jeg fikk den efekten jeg var ute etter, men skulle tatt bildet litt mere midt på og muligens hatt litt mere i fokus.
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Harald H.

Tja, tjo... Bildet er greit nok, men du har etterlatt spor som viser at fokuseringen er foretatt i etterarbeidet og ikke under forberedelsene til knipsingen. Poenget med etterarbeid er at det skal være ''usynlig'' eller eventuelt så overdrevet at effekten blir noe helt nytt i forhold til virkeligheten og dermed forteller noe helt annet enn det som vi i den. Jeg kan ta feil i dette, men i så fall er det forberedelsene dine som sviktet her.

Så til de tanker du har hatt med dette: jeg er av den oppfatning at dette motivet ville sett like like tørt om steinsettingen og vegen hadde vært i fokus i bakre del. At landskapet i bakgrunnen og fremre del av forgrunnen er ute av fokus er som det skal og bør være. Utsnittet og vinkelen er helt topp, fordi det lave standpunktet og at du har stilt deg litt på siden av vegen er med på å gi dybde og perspektiv.

Jeg skriver dette fordi jeg mener at du (og dette motivet)har et potensiale som fotograf. Ære være deg for at du eksperimenterer, men mange resultater av eksperimentering bør nok forkastes. La meg også si at jeg nok har en tendens til å gjøre mange feil sjøl også, så veit du at du ikke er aleine om det! Lykke til videre!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu