Mulighetenes Dør
En dør malet på muren som deler store deler av Palestina opp. Mange vil kanskje se symbolikken i dette bildet med den blå himmelen bak og døren som er umulig å åpne.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Paul B.

Grafittimalernes paradis. Så du noe av Banksy? God skildring av verdens største utendørsfengsel.

Mvh Paul.
Jørn Tore K.

God grafitti og godt fotografi. Håper noen en gang har nøkkelen til døren. Trist med murer som reises og fengsler et helt folk.
Mvh. Jørn T.
Frank W.

Sier det samme som Jørn..
God graffiti og godt fotografi!!
Bra tittel også..
Erik B.

Herlig bilde! Vanskelig å komme med noe konstruktivt her, dette er et bilde av den typen som bare griper en. Jeg syns det er noe befriende optimistisk over denne døra (understreket av fargebruken), noe som faktisk får meg til å smile på tross av det tragiske som ligger bak.

Hilsen Erik.
John Inge E.

Veldig veldig bra sett, godt bilde, og mektig symbolikk. Jeg liker det! Godt jobbet!
Øystein R.

Flott bilde Krister. God bruk av fargene for å skape betydningen om håp på den andre siden. Så dere den grafittien av stigen som går over muren?
Krister S.

Takk for kommentarer alle! Så nok ikke noe Banksy så vidt jeg vet og heller ikke stigen Øystein... Men så mye annet interessant;) Eneste jeg kunne tenke meg er en person som illustrerer høyden på muren her... Men funker som det er nå også skulle jeg mene...
Lene H.

Liker at et bilde sier mer enn det jeg ser. Får meg til å tenke og ville studere bildet lenge. Hadde jeg vert tøff nok hadde jeg tatt-en-Banksy selv når jeg stod ved muren.
Krister S.

Det er bra, takk for det
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu