Kvinand kurtise
Har filmet litt fra samme situasjon:
http://www.youtube.com/watch?v=kOq3yJTP4co
Bildet inngår i albumet Fugler jeg har møtt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anna Rosa L.

Nei du.. så spesielt Ronnie!
Dette var liksom både litt merkelig og fint:)
he, he. Kult!
-rosa-
Oddrun B.

Et herlig bilde :) Liker fargene og speilingene i vannet.
Og kvinanden var jo veldig søt da :)

mvh Oddrun
sherzad t.

veldig unikt og spesielt... klapp klapp...

Mvh. Taheri
Vidar S.

Et flott fugleportrett, rett og slett. Jeg liker spesielt den høye bakgrunnen med sine uklare sjatteringer. Flott belysning og fargetoner. Tøft og litt utradisjonelt utsnitt, men det gir dybde og luft - kompen står godt. Fuglen er fanget i rett positur og den litt udetaljerte speilingen er fin. Et av de gode kvinandbildene her! :o) Vidar
Hilda Hol E.

Hei Ronnie.

Dette var et nydelig og litt anderledes bilde av kvinand. Fargene i den duse bakgrunnen står så flott til forgrunnen. Helt topp...

Vennlig hilsen Hilda.
Aleksander M.

Hei
Et flott bilde av kvinanda du viser her! Jeg liker spesielt gått formatet og utsnittet og selvsagt den vakre bakgrunnen. Et litt annerledes, men vellykket kvinandbilde. Det er mulig skarpheten på fuglen kunne vært litt bedre, men skal ikke si det for sikkert. Pent med speilingen du har fått med i vannet også. Utenom dette har du tatt bildet i akkurat rette øyeblikk. Jeg så på filmsnutten du hadde tatt og etter de bevegelsene den gjorde har du truffet helt rett etter min mening. Gratulerer med et vellykket bilde og lykke til videre!

Mvh Aleksander
Steffen K.

Kjempebra bilde!

Mvh Steffen
Thorbjørn R.

Super positur og flott bakgrunnsmiljø. Skarpheten på fuglen er ikke 100 %, men det synes jeg ikke gjør noe her. Det passer godt til resten.
Ronnie S.

Takk for interessante tolkninger og fyldige kommentarer. Spesielt at betydningen av bakgrunn og miljø blir satt pris på.
MVH
RS
Kjell G.

Fin stemning rundt denne pussige posituren. Vanligvis ville jeg ha trukket for urolig bakgrunn, men her synes jeg det skal plusses på: Den tilfører bildet en trolsk stemning.

Riktig bra!

mvh kjellg



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu