knopp
Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Pentax FA 200mm Macro
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/6.7
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253218} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Inger-Lise S.
Meget bra bilde! Teknisk godt. Flott fokus på blomsten i forgrunnen, diffus og fin bakgrunn.

Inger-Lise
Jostein S.

Hei!

Et vart og fint bilde med duse- gode farger. Meget flott. Blomsten til venstre synes jeg virker noe forstyrrende.

Jostein
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Magnar. Et litt annerledes blåveisbilde med tankke på innrammingen til høyre. Men utover det er nok ikke bildet noe jeg kommer til å huske. -Det tekniske er bra, men du vet; det er blitt lagt ut noen blåveisbilder av høyt nivå her inne, så dette holder ikke helt.

vh ingebjørg
Dorte G.
Det er blitt snakket mye, litt nedlatende, om blåveisbilder her inne i vår. Jeg synes dette er vakkert, nettopp fordi du har valgt å gi en konkret dokumentasjon av en blomst jeg har mange gode assosiasjoner knyttet til. Samtidig har du gjort det med finesse. Jeg liker de duse ekkoene dine i bakgrunnen. Fint!
Steinulf L.
Svært så vellaget.
Ann F.
Høyre del er et bilde godt nok i seg selv. Venstre del synes jeg ikke bidrar spesielt mye her, ikke minst fordi avstanden mellom den og de til høyre er såpass stor at øyet vandrer frem og tilbake.
Ville beskåret like t.h. for venstre blomst og la ideen du har der, får rå grunnen alene.

Mvh Ann
Odd Tore S.
Fiks sammenstilling av nærhet og fjernhet. Den hever bildet ut av hopen, selv om gjennomsnittet for den i år ikke er dårlig, i alle fall ikke de jeg har lagt merke til.
Jeg får med meg denne effketne best om du nøyer deg med høyresiden her.
Odd Tore
Thorbjørn R.
Teknisk godt gjennomført og med flotte farger. Høyre side kunne nok stått på egne ben, men det funker bra slik det er nå også.
Sigurd D.
Meget bra komposisjon! Synes venstre del absolutt skal være med, og at det er blåveisene i bakgrunnen som gjør bildet til noe mer enn et vanlig blåveisbilde.
Magnar B.
Takk for masse innspill og gode ord! Ein del som meiner at eg skulle ha kutta venstre del av bildet, eg har eit sånt bilde også, men syns det blir litt statisk… tar med meg den tilbakemeldinga og grublar litt på det.
Unni F.
Nydelig!! Har ikke et kritisk ord å si om d ette, - det er så vakkert som nesten bare blåveis kan bli. Synes du har løst ''oppgaven'' fint med de to duse blomstene som bakgrunn og den ene skarpe., Flot t levert.
Hilsen Unni
Mads B.
Hei. Vakkert bilde dette her. Fint fokus på hovedblomsten, og fint med den som er i bakgrunnen. Men kan nok være enig med Ann om beskjæring. Bra som det er også!
Mvh Mads B.
Liv F. D.
Hei Magnar,
her har du virkelig fått til et nydelig bilde av blåveisen. Flotte farger, dust og fint. God fokus.
mvh
Liv
Anne Ø.
Så vakkert, liker kompen og fokuset på den ene blåveisen.
Stilig at du har fått den ene dus bak. Herlige fargetoner, vårlig!

Anne:)
Fred S.
Først og fremst imponert over skarpheten på ''hovedblomsten'', Ideen med å la den fronte en annen er god, men jeg er litt usikker på i hvor stor grad jeg liker den... (Den til venstre, derimot, er ''nødvendig''..

vh fred
Magnar B.
Takk for gode ord og innspill! Fred: Skarphet kostar visst, har eg funne ut, men det er verdt prisen…
Odd E. k.
Hei Magnar!

Et meget flott bilde av blomsten som ligger fint plassert i bildefeltet. Skarpt og med flotte farger og detaljer. Den diffuse bakgrunnen med blomstene fremmer bildet meget bra. Komposisjonen og utsnittet er meget bra Magnar!

Mvh

Odd E.
Tone A.
Hei
Eit nydeleg blåveisbilde med ein kreativ komposisjon med den skarpe blåveisen i forgrunnen rett framfor den duse blåveisen i bakgrunnen. Eit malerisk uttrykk på bakgrunnen kor blåveisen i venstrekanten er ei motvekt mot den skarpe også pga at dei mest strekk seg mot kvarandre.
Tittelen synes eg blir litt feil pga at dette er ein mest utsprungen blåveis som åpnar seg, der er bare kronblada som ikkje har folda seg heilt ut. Skarpe detaljar på både stilk, begerblad, kronblad og støvbærarane som er fine kontrastar mot dei blåe kronblada.
Bakgrunnen har vårlege tonar rundt blåveisane og lyset får ein til å tenka på ein litt overskya dag kor desse blåveisane er fine fargeklattar i skogen.
Flott komponert og eksponert.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu