blue dreams
Bildet inngår i albumet Emotions -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-30 16:04:13
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 28-70mm f/2.8
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger762
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253256} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
sherzad t.

ojojoj... for et fint og annerledes portrettbilde... ødelegger kanskje litt at du har kutta albuen... kunn kanskje tatt med albuen og heller valgt et annet brennvidde..
Terje B.

Hei,

Et meget flott bilde! nydelige farger og skarphet. Jeg synes utsnittet er fint, og at albuen er kuttet gjør ingenting. Det gjør heller at fokuset er på ansiktet til modellen. Albuen ville forstyrret tror jeg.

Terje
Eivind B.

Et pent portrett i kalde og tiltalende toner. Liker også det duse lyset som faller mykt inn på modellen. Lener hun seg mot matt glass av noe slag, eller har bakgrunnen fått spesialbehandling? Ser nesten ut som motion blur:) Et flott stykke arbeid er det uansett, synes jeg. Du er dyktig. Mvh Eivind
John Andre A.

takktakk!
enig i det med albuen...den er med vilje kuttet litt fra høyre, fordi det gir litt mer balanse (for min del).
hun står i en liten kube, der to av veggene er av noe som ser ut som matt stål. en isoporvegg utgjør vegg tre i denne lille kvadranten, og to softbokser utgjør lyset mot henne. det er vel dette lyset som da gir den motion blur lignende effekten i bakgrunnen.
takk;-)
John
Avsluttet .

pent bilde John

Synes bare det er fint det ikke er med mer av venstrearmen jeg. Enig med deg hva angår balanse. Som man jo sier.. det som ikke hjelper bildet ditt til å bli bedre, har ingenting i bildet å gjøre. Jeg er i den sammenheng litt usikker på handa som kommer inn i underkant.. Hjelper den bildet? den leker jo med håret, og er kanskje med på å rettferdiggjøre plasseringen av den andre handa.

Rommet i blikkretningen er behagelig stort.
Bakgrunnen din er to aluminium- eller blikk-plater i følge vår australske venn
Grethe S.

Hei!
Synes bildet er supert slik det er.. Du har klart å lage noe varmt i det kalde, og ikke minst, ''wow'' for en bakgrunn.. elsker overgangene i lys og farge.

MVH grethe
Laurberg G.

Godaften John. Et lidt usædvanligt portrætstudie i næsten monochrome farver. Albueskæringen er i orden da der ikke skæres i led. Giver en flot balance. Skal der udøves kritik på noget punkt bliver det snarere de meget store spejlinger i modellens øjne, som gør at hendes blik virker lidt fortinnet. Men dette er pirk, som i nordmænd siger :-) mvh. lau
Torbjørn K.

Svørt flott dette her! Flott blikk og posistur på modellen, og så liker jeg godt blåtonene i bildet. Jeg synes ikke det er noe problem med at albuen kuttes, tvert imot tror jeg bildet ville vært veldig rart og midtstilt dersom du skulle fått den med. Jeg synes huden blir noe vel ''plastic,'' har du softet/blurret den?

Torbjørn
John Andre A.

takk folkens!
Rune (og Jonathan): ja, det er selvsagt aluminiuimplater...:-)
Torbjørn: ja, jeg lurte på om noen kom til å kommentere det plastiske over dette...og jeg er forsåvidt enig i at det er litt over the top her. i originalversjon vil det ikke bli så heftig.
takk for påminnelse
John
Helge R.

Hei John!!
Jeg liker teksturen på huden hennes, med dette lyset og blåfargen fungerer det. Hånden balanser for så vit ut armen men ikke helt, jeg syners ikke armen fungerer 100%. Men selvsagt du har originalen og kan bedømme dette langt mer enn meg som må forholde meg til resultatet. Et av dine bedre hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu