BYBILDER
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Pro 400 NPH
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tina E.

Alle bildene i seien ''BYBILDER'' er tatt i min egen hjemby, motivene er alt fra murvegger, takstein som ligger på bakken (bildet ovenfor !), rustflekker på kontainere ol.
Hugo S.

Denne serien med bilder synes jeg er interessant. Bra motiver, gode observasjoner. Men det jeg lurer på er tittelen ''Bybilder''. Skal rusten symbolisere byenes forfall/ en pessimistisk fremtidsvisjon i forhold til urbanitet ? Eller er det et forsøk på å karakterisere hjembyen ?
Avsluttet .

Eller har du symboliserat invånarna i byn ? Denna är påfallande lik hushållsgrisen som slutade sitt liv till jul...mycket bra ..
Tina E.

Hugo og Gunte, som nevnt ovenfor er alle bildene tatt i min hjemby/fødeby. Nå er det engeng slik at de aller fleste bybilder, eller bilder fra spesifikke steder overhodet, så godt som alltid er hyggelige og ''snille'' bilder. Men ethvert sted har også en mindre hyggelig side, som man sjelden ser noe til annet enn i norske statistikker over depresjoner og medikamentbruk, alkoholisme/rusmisbruk, familievold osv. Min fødeby er en til tider pietistisk sørlandsby (ligger egentlig nærmere vestlandet), hvor kristendommen, janteloven og dobbeltmoralen lever i beste velgående. Sikkert ikke særskilt for min fødeby. Med serien bybilder ønsket jeg å sette fokus og få reaksjoner på byens ''mørke sider''. Sørlandet er forøvrig kjent for å ligge høyt på statistikken over psykiske lidelser og medikamentbruk (ofte antideprssiva) i Norge. Allikevel er byens kultur preget av ''jotakk, jeg har det bare bra'' - svaret, uansett hvor ille livet måtte føles. Du skal lide i stillhet !
terje s.

Vakkert maleri! Dette likte jeg, men dog sikkert på feil måte...for jeg ser etter de gode ting i dag. Denne serien virker med tekst, men ikke selvstendig Tina – er du enig?

Men gode farger og uviss form gav meg mye. Kan bilder bli stort mer abstrakte?
Tina E.

terje, jeg gjentar igjen : betrakteren har det privilegium å kunne tillegge et bilde de assosiasjoner bildet gir ham. Dersom du selv likte bildet på ''feil'' måte, betyr val det at bildet funket uten tekst for deg ? For min del (men så er jo jeg ganske inhabil i saken !) funker bildene uten tekst, fordi de er såpass sterke i seg selv at de kan gi ulike assosiasjoner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu