Dråper med herlighet
Bildet er av en såkalt ''naken'' ekstrahering av Stockfleth's espressoblanding. Det er en vanlig bajonett som har blitt kuttet av nederst; dermed går espressoen rett ned i koppen. Det er mye mer estetisk i min mening.
Syntes selv det er et fiffig bilde med fin fargebalanse.

Vil gjerne ha kritikk på det.
Utstyr
  • Nikon D50
  • AF-S Nikkor 18-70mm DX 3.5-4.5G ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetSB-800 i manuell slavemodus (der den utløses av blitzlyset fra kameraet) lagt ned og pekt opp mot maskinen.

    En skjærefjøl med et hvitt ark foran er bakgrunnen. Jeg måtte selv holde en skjærefjøl foran blitzen på kameraet for å dempe den nok til at den ikke forstyrret.

    Amatørstudio er tungvint men morsomt :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Alf B.

Dette var da gørlekkert, du!

Hvis du airbrusher metallet, og cropper hank og det gråe i høyre billedkant, så vil du vel ende opp med et mer klassisk produkt-shot. Men da blir kanskje bildet for abstrakt.


Dette var meget, meget bra :-)
Karl Øystein L.

Bra detalje bilde, du har fanget dråpene bra. Eneste negative er bare lit pirk fra min side, og det er at deler av kaffe koppen er vasket ut.
Petter B.

flott bilde.. Ser at kaffekoppen er vasket ut på venstre sitde, nå sitter ikke ejg på den beste skjermen så kan være den. Vannvittig bra skarphet på dråpene og flott fargekombinasjon. Dette kan du være stolt av;) Fortjener en anbefaling føler jeg.

Mvh
Petter Bukkholm
Knut G.

Lekkert bilde! Ble sittende og stirre lenge på dette. En annen farge på koppen hadde kanskje hevet bildet et hakk?
Jan V.

Kan ikke gjøre annet enn å henge meg på denne her! Stilig fargespill av nydelig crema. Det at deler av metallet blir utbrent er vanskelig å unngå, og jeg synes koppen skal forbli hvit. Jeg kunne godt tenkt meg å sette hele koppen og hele bajonetten, med det ville kanskje tatt detaljene i crema'en.

Men, prøv å flip bildet vertikalt, da ble det muligens enda tøffere? Men da skulle koppen vært borte og dråpene komplett. Lett å skrive, vanskelig å gjennomføre :)

Kjempebra bilde,
mvh
JanV
Ole Andre S.

Må si meg enig i resten som har kommentert - tøft bilde. Hvitt og kaffebrunt passer supert sammen. Du har fanget dråpene veldig bra!!

Om du hadde fått vekk hanken og det grå til høyre samt fått med mer av koppen hadde muligens bildet hevet seg enda et hakk, men veldig bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu