''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Frank W. G.
Har betraktet bildet ditt både her ved skjermen, samtidig som jeg har beveget meg innover i stua for så å betrakte det på avstand. (Kona lurer på om det har klikka ;-), nei da, ikke så gæærn`t)
Bildet er helt klart best når jeg ser det fra avstand. Fargene harmonerer flott, og det er et flott ''spill'' i bakgrunnen når du ser det fra avstand.
Liker også det difuse i bildet. Passer nok fint inn i en ramme for så å pynte opp i en krok hvor disse fargene harmonerer med interiøret.
Off, det ble mye ''prat'' en sen lørdags kveld.
God natt!

Frank
Tom A. T.
Enig med Frank at det er fine fargeharmonier i bildet, og at det sikkert hadde vært dekorativt i glass og ramme på veggen og en mer riktig betraktningsavstand. Enkel og fin komp, og akkurat passe diffust. Jeg liker dette!
Og Frank, det går enda an når det er kona som lurer på om det har klikka. Verre er det når naboer og andre kjente stopper opp og du hverken hører eller ser noen før de spør om det har klikka helt for en ;o)..

mvh Tom T
Nils L.
Ok farger, men virker en smule ute av fokus.
Mvh Nils
Roy S.
Kontrastrikt og bra. Passe og fin uskarphet.
Arild K.
Fint og anderledes blåveisbilde som spiller fint på formen og fargen på blomsten.
Tror nok dette bildet hadde vært kjedelig hvis hele blomsten var skarp !

Mvh AK
Bjørn H.
Flotte skarpe farger...!!
Skulle jeg fulgt Thorfinns fotspor her,så hadde alle mine bilder fra skogsturen idag vært velykkede til en viss grad,hehe
Men valgte selv å legge ut et skarpt et ;o)
Likte bilde ditt veldig godt!!

BH
Vemund L.
Kult bilde, jeg har forsøkt å løpe litt runt i stua jeg også, og det var igrunn like kult da:)

Bra, og fint kompa, fine farger. Tøft, som vanlig.


Vemund.

P.S.
Hører rykter om nylig intreden i troppene til Samfoto.
Gratulerer!!!
Vellfortjent, må jeg få tilføye.
May-Lise L.
Jeg har alltid kassert slike bilder, jeg! Men jeg skjønner nå at det er dumt av meg.
Jeg liker fargene....
Thorfinn B.
Takk for kommentarer.

VL: Rykter skal du aldri høre på, men noen ganger kan det jo være holdt i dem også :-)

MLL: De blir sjelden vellykket om du ikke gjør det bevist. Dette er 100% bevist, men om denne er velykket eller ei er selvsagt opp til den enkelte å avgjøre. Selv er det mitt bidrag i Blåveiskategorien. :-) Gulfargen kom av seg selv under opptaket. I en spesiell vinkel ble stenen med mose i bakgrunnen svært så guloransje i den lave kveldsola.

Grunneier var mindre blid der jeg krabba i Blåveislia hannes, men jeg utøvet den største forsiktighet og skadet selsagt ikke en eneste blomst.

Utøv forsiktighet da det tar 8-10 år før en ny vokser opp..., dersom en maur gidder å gjøre jobben sin.....
Erlend M.
Veldig pent!
Ketil K.
At et bilde er bevisst uskarpt behøver ikke bety at det er godt. (På den annen side behøver ikke et nærbilde alltid ha et skarpt område heller.) Syntes ikke fargene sto helt til hverandre her, det blir litt skrikende, og uskarpheten ble litt rotete eller ujevn, bildet litt vanskelig å se på uten å få vondt i øynene. Det beste jeg klarer å si om bildet er at det viser originalitet og vilje til å prøve nye ting, men føler ikke det ble klaff denne gang.
Thorfinn B.
KN: jepp du har så rett og jeg håper ikke jeg har uttrykt meg slik at noen har feiloppfattet.

Selv om dette var bevist bruk av ''ute av fokus'', betyr det slettes ikke at det er bra. Slikt finnes det ingen automatikk i!

:-)


Ketil K.
Nei overhodet ikke. Det var en helt selvstendig kommentar og henspeilte ikke på det du skrev. Bevisstheten på det ufokuserte går jo frem av bildet i seg selv. Håper ikke kommentaren min virket sur, det var ikke meningen, og var ikke ment som noe ''angrep'' overhodet! Din første kommentar var tvert i mot meget bra, og ga en god og morsom beskrivelse av opptaksforholdene for bildet! Fint at du kommenterte hvordan du fikk bakgrunnsfargen.
Thorfinn B.
ingen fare. Det var JEG som var redd for at min kommentar virket sur. he he
Line Kristin W.
Endelig! ;-)
Et like eller ikke like-bilde.
Dette gikk direkte i misliker-boksen min, Thorfinn.
Fryktelig fargekombinasjon, grell bakgrunn og klumpete, formløs blomst.

Ah, det var deilig ;-D

Nesten synd du oppfordret til å behandle blåveis forsiktig, tok liksom litt brodden av mislikingen min. Blåveis er forresten fredet også :-)

- Line :-)
Carsten A.
Har vel nå sett på dette et par ganger - men førsteinntrykket står seg nok desverre. LKW har vel ellers sagt det som trengs om farger, bakgrunn og form. Dette kan du så mye bedre.
MVH CA
Birna R.
Det beste blåveisbildet fra TBs hånd, til nå. Akkurat passe fargekombinasjoner. Har sett bildet en rekke ganger og funnet ut at dette er faktisk bra. Gode uskarpe bilder er jammen meg mer vanskelig enn man skulle tro, det er *ikke* nok bare å stille uskarpt må vite.

At bildet høster delte responser anser jeg for en god ting og tegn på styrke. Dette bildet går rake veien lukt inn i samfoto-arkivet TB når du kommer så langt....
Ann F.
Jeg liker det forsåvidt, fargene står til hverandre, uskarpheten er kanskje i største laget, men gjør det absolutt annerledes og interessant. Tror allikevel jeg ikke vil ha det påveggen, selv om jeg har et rom hvor disse fargene ville vært perfekte i et bilde.
Skulle jeg ønsket noe skarpt her, skulle det vært de hvite og lilla knoppene med pollen. Bare det aller øverste av dem...
Mvh Ann
Line Kristin W.
Det tror jeg du har rett i Ann, noe skarpt ville både tilført dybde og noe øynene kunne trekkes mot. Nå blir det hvileløs søking over plan flate...

Det er litt barnehagevannmaling over dette, Thorfinn, - sikker på at du ikke ...? ;-)

Interessant å se hvor forskjellig vi oppfatter/reagerer på bildet!

- Line :-)
Stein Rune B.
Flott softa farge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu