Rev på musejakt
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • 300 mm f 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Stig Børre E.

Du er i det diffuse hjørnet om dagen ser jeg... :-)
Her blir konturene av dyret det lille hakket tydeligere som jeg etterlyste ved ditt forrige bilde. Bakgrunnen kunne vært renere og bildet blir litt statisk med like mye luft foran og bak reven, men pluss for kreativ vinkling. Liker dette.

StigB
Kjell G.

Bevegelse er spennende! Fordi det er vanskeligere og fordi det kan bli noen svært flotte bilder av det.

Du får frem dette så bra i bildet her!

mvh kjellg
Sander M.

Det som gjør dette spesielt for meg, er at du potensielt kan ha en mus med i bildet foran. Kanskje bare et lite hakk for bevegelsesuskarpt til at det forteller en tydelig historie, men veldig dekorativt fordet :-). Likte det godt.
Linda G.

Hei Kjartan! Stilig dette. Her ser man tydelig at denne karen er ute etter noe (eller noen!) ja. Nydelige farger. Liker det kjempegodt jeg, det blir nesten litt eventyr/drømmeeffekt over det... ;) Hilsen Linda
Odd E. k.

Hei Kjartan!

Et flott bilde av mikkel på revejakt. Fin motivbevegelse og skarphet, der lyset fremmer fine farger og en upåklagelig jaktpositur. Bakgrunnen er også bra med sine vinterlige blålige farger og fremhever mikkel på en fin måte. Komposisjonen og utsnittet er som vanlig også bra Kjartan!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Kjartan T.

Hei og hå... Og takk for tilbakemeldinger på bildet. Ser at noen her er våken til langt utpå natta, kanskje er det derfor det oppfattes som drømmende Linda? :)

Fint å få slike tilbakemeldinger på et litt spesielt bilde, og Sander jeg ser den musa jeg også!
Vegard L.

Joda!.l Bra dette.
Vegard
Ole Martin D.

På stort format blir dette noe jeg kunne ha kjøp ja!! Takk for kaffen.
Svein B.

Tja- bildet er bra nok det, men harmonerer ikke for meg til tittelen du har valgt. Rev i bevegelse er det- men musejakt forbinder jeg ikke dette bildet med. Hvis BILDET skulle fortalt meg at her var det musejakt som gjaldt ville jeg sett bevegelsen i det reven gjør sine karakteristiske hopp under musejakta.

Selve bildet er det mye bra i, bevegelsen er fin, men reven er desverre litt for mye på veg ut av bildet, komposisjonsmessig. I og med at det er bevegelsene i reven jeg liker her- resten blir mer eller mindre heldig fyll av bildeflate, ville jeg nok vurdert noen kraftige utsnitt for å konsentrere oppmerksomheten rundt det som er bra i bildet. Musejakta og den delen ville jeg glemt her.

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Takk igjen for både korte og fyldige tilbakemeldinger:) Helt sikkert mange utsnittsmuligheter på dette bildet. Dette er orginalen slik det ble komponert i søkeren. Enig i at det er vel midtstilt.

Tittelen lar jeg stå selv om Svein ikke liker den. Den brune streken under nesen på reven er nemlig en mus!?! :)
Jóhann Á.

Hei Kjartan!
Likte nok forrige eksperiment bedre. Her syns jeg ikke at bevegelsen gir noe i bildet. Blikket mitt blir trukket på bakdelen av reven, for der virker det litt skarpere og lysere. Hodet og museaksjonen blir for diffus til å gi inntrykk av akkurat det. Skulle jeg sett mus i bildet måtte det være den mørke flekken på venstre siden hvor blikket til reven ''ligger''.

MvH, Johann
Svein B.

Hehe Kjartan, er det en mus av typen kjøttkakeklatremus? Har sett de er populære hos Trønderrevene før ;)

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Hei Jóhann, takk for tilbakemelding. Når du er så kritisk vet jeg ikke om jeg tar sjansen på å vise min fotoserie natur i bevegelse i fotoklubben! Har 300 bilder av hvitveis som jeg i stedet tar med på tirsdag:)

Svein: Du har feil artskunnskap. Det er skog-soddbollemusa som er uteå løper her....
Anne Ø.

Liker dette, bevegelsene og fargetonene.

Anne:)
Knut Børge S.

Hei Kjartan!

Et bilde med skikkelig sus av villmark, tipptopp naturfotografi. Bilder som dette kan beskues om og om igjen!

mvh KBS
Svein B.

Det er den ja Kjartan! Den er jo skjelden, eneste bilde jeg har sett av den i vill tilstand ;)

Mvh
Svein B
Lise U.

Fin ''motion-blur'' -- et bilde i fart, på mange måter. Pen blåfarge-skala i kontrast mot revens røde pels.

:) Lise U
Kjartan T.

Takk igjen for nye kommentarer. Morsomt at mange setter pris på et bilde som er såpass ''sært''. Kunne selv ha også ha ønsket at hodepartiet var skarpere enn bakpartiet, men det får bli ved neste forsøk. Håper det ikke går så alt for lang tid før jeg har en fin rødrev på skuddhold igjen.
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Kjartan. Jeg liker disse ''uklarhetene'' dine veldig godt, og av de i denne serien må nok dette bli favoritten. De kjølige tonene treffer meg godt, og kontrasten til den vare pelsen er god. Revens positur er bare flotters, men jeg lurer på om jeg ville hatt han den andre veien ?+ med litt mer luft foran nesen. Er også usikker på om det halv skarpe området skulle ha vært uklart som resten. -Eller om det bare er med på å skape spenning.

Hvordan gikk det med beveren?
vh ingebjørg
Kjartan T.

Hei Ingebjørg, og takk for kommentar! Er selv også usikker på mye rundt dette bildet, men det gjør i hvert fall at jeg kommer tilbake for å se på det. Bildet lå i arkivet mitt i nesten tre år og jeg er sikker på at jeg kikka på det en gang i måneden før jeg bestemte meg for at jeg liker det:)

Ingen fullklaff på beveren ennå, men du skal se det blir snart... Og du bare russer deg for tida?
ingebjørg fyrileiv g.

At du kommer tilbake til det viser jo at det gir det noe. Motstand kan være en god ting. Jeg har et par slike arkivbilder jeg også, og noen har det klaffet med her inne også. Uansett er det fint å se hva andre folk tenker i forhold til en selv.

Og ja, jeg russer meg stort sett hver dag. Begynner i bli sliten nå, så det skal bli godt å få en lengre edruelig pause med kamera og fjellet.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu