Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Helge R.

Her blåses det i tuba, store omp, små pikoloer sniker seg rundt hjørnet på jakt etter strykerne. I det fjerne skimter jeg et grønt lys, hold ut for lykken er nær, trommelom sier paukene da bussen kjørte forbi og den er full av taburettkåte politikkere med et budskap som overdøver musikken, kommunevalgskonserten er løs, fest sikkerhetsbeltet og finn fram øreklokkene, helvete er løs
:)Helge
Tobias L.

Dine fötter bärer deg langt inn i skittentöysvasken av en storby som velter
seg over livet ditt som en stor seig klump av synd, smog og samvittighetstyranni, som vi pleide å si i de vakre dager; tar du atter en gang sats og tramper over trikkeskinnene mot bakgata der du vokste opp som blåöyd og glad. Rund deg virrer tompraten mot luften, för en kanon av konvensjoner rasler nedover ryggen så du blir tvungen å sette deg for en stakkar stund. Du setter deg på en sneip. I hodet virrer tankegodset du har fått nedarvet fra de uminnelige tider; Ettertenktsomt blandet inn med et par tri gode doser psykologi og oppvekstvilkår som gjennom dynamiske prosesser leder inn i nye apostrofer om samfunskritikk og heltedåd, eller i verste fall ingenting om det skulle fölge slekta. Har du atter en gang bäret dine tunge stövler forgjeves? Bare en stor mengde filosofi og annet svada, kan sjenere deg inn i nye höyder av storhet og for din höyst personlige utvikling av det humane innerste deg, er bytte av postnummer eneste utvei.
Selv om dette skulle prelle av deg som det skulle värt gåsa, hva nå enn det måtte bety, må du huske å spasere videre mot ______(skriv inn det som passer), for å oppnå ________( skriv inn det som passer).
Husk å få i deg nok föde, slik at du overlever våren.
Hils mor.
Bra bilde, apropo.....

Hei.


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu