Avstandsbilde -
eller kanskje ikke? Avhengig av hvordan du oppfatter det.
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/1.7
  • Nei
  • Annet50 mm objektiv på maks blender (f/1,7 som angitt) + mellomring enten 12 eller 20 mm.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.
Dette var knallbra! Det fine valget av fokuspunkt og svært begrenset DOF har en flott effekt. Myke duse farger. Ville kanskje flyttet hårene litt ut til venstre i bildet, mao en liten runde med saksen i vest. Inspirerende.

Kjell S
Steinulf L.
Hårene mer i det gyllne snitt er nok en god ide. Lekkert.
Bjørn H.
Hei Ann

Jeg syns det er duse og fine pastellaktige valører, med en fin oppvisning i begrenset dybdeskarphet.

Motivmessig blir det litt for spinkelt i lengden...

Savner ''noe'' mer, men nødvendigvis ikke så mye :)

Bjørn.
Odd Tore S.
Spennende sak dette, Ann!
Jeg synes at jeg ser hva det er, uten at det har mye betydning her. Her er det mer komp og valg av DOF som interesserer.
Diagonalkom er logisk og ok, plassering av det skarpe området ville jeg hatt nærmere det gyldne snitt, og så ville jeg hatt stengelen litt klarere definert ut fra hjørnet, men ikke klarer inn mot blomsten.
Så da er vi vel inne i ei greie som går mer på krumningen av stengelen og vinkelen av denne i forhold til skarphetsplanet enn DOF.
Odd Tore
Ketil K.
Ideen er meget god, fargekombinasjonene lekre, men jeg synes stilken blir litt for rett på i bildet og får en uskarp avslutning der stilken går over i blomst.. Skulle gjerne sett flere varianter over tema - der det muligens bør komme litt linjer og mer dynamikk inn, evt. med et fokusplan som gir en kombinasjon av interessepunkter.
ingeborg w.
Morsom ide, behagelige farger, men dette er ikke nok til å holde på interessen min. Jeg er nok for klassisk, litt mer dybdeskarphet, eller fokus på et annet sted enn stilken takk. Jada, jeg vet du har alle de vanlige fra før av. Jeg har forresten prøvd meg på layer og utvisking sånn som du prata om. Jeg synes ikke resultatet ble så galt.
Avsluttet .
Nydelig farger og fint lys, er kanskje enig med Ketil om stilken, men er ikke så pirkete at jeg syntes det gjør så mye. Fin komposisjon, dette likte jeg.

Rune
Eva Marie P.
Spennende fokus på stilken..En uvanlig og kreativ komposisjon.
Dette likte jeg utrolig godt. Hvem har vel sagt at man alltid skal fokusere på selve blomsten? Dette var noe nytt. Flott Anne.
-epl
Anne Ø.
Flott detalj i disse våryre tider:)
Har sansen for å fokusere på ulike deler av blomsten.
Mye å finne i macroens verden.
Svært bra utført Ann.

Anne:)
Marit O.
Hei Anne!
Snadder,rett og slett elsker den lille bruken av dybdeskarphet her
og resten dust og vakkert.
Stilig valg av fokus,dette var spennende og meget vakkert!
Anbefaler dette på det varmeste.

Mvh Marit
Ann F.
Tusen takk for kommentarer og innspill og motforestillinger og anbefaling!
Jeg ser helt klart gode grunnner for å flytte stilkfestet skrått oppover, mer mot det gyldne snitt, en beskjæring inn fra vest og litt fra nord ville løse det enkelt.
Men da mister jeg det gyldne feltet i nord-nordvest, det som på avstand gir blomsten enda mer form. Mulig at det likevel kan være en god idé, feltet nordvest for stilken er relativt pregløst, det trenger det gyldne feltet for å forsvare sin plass. Jeg må få tenke litt på den . . .
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu