Money for nothing and..
Vidar Ruud, frontfigur i tribute-bandet ''Sultans of Swing'' som hadde en hyllestkonsert for Dire Straits i Bergen lørdag 5. mai. Ønsker konstruktive tilbakemeldinger vedrørende utsnitt og teknisk etterarbeid (fra RAW).
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 50mm f/1,4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Syns dette er fint jeg.
Liker kompen og fargene,og også utrykket hans:-)
Hilsen Tone!
Steinulf L.
Mikk'en er vekk fra ansiktet og lyset er fint avstemt. At gitaristen ikke har blikkontakt med deg er det lte å gjøre noe med. Bildet er skarpt og fint. Flipsiden blir da at bevegelsene fryses og du får ikke formidlet de bevegelsene som sikkert var der. uansett, et vellaget konsertbilde.

''Chicks for free'' ble det vel neppe på dette bandet.
Erik B.
Som Steinulf også sier, så er jo dette teknisk bra. Desverre er det også ganske kjedelig og stillestående. Men for alt jeg vet, kan det jo være et stillestående og kjedelig band (Dire Straits-coverband... Fullt mulig at de er en ganske kjedelig opplevelse, ja...), og da er det nærmest umulig å få et spennende bilde av dem.

Hilsen Erik.
Inger-Lise S.
Jeg syns dette er et fint konsertbilde. Instrumentene i bakgrunnen er duse og forstyrrer ikke.
Som en musiker skrev under ett av mine konsertbilder, er dette også stunder artisten opplever på scenen og er endel av konserten. Han skuer trolig utover publikum.Han tenker vel og der han står..
Selvsagt er det stilig med skikkelige actionbilder, men dette er som sagt endel av konserten du formidler her.

Inger-Lise
Erik B.
Helt riktig at konsertbilder ikke trenger å være actionbilder, men han fyren her ser tilsynelatende over på et annet bandmedlem - ikke utover publikum. For at dette i mine øyne skulle funket på den måten ILS tydeligvis mener at det gjør, måtte det andre bandmedlemmet vært med i bildet.
Etter min mening er også utsnittet for tett til at det hadde funket om han faktisk hadde skuet utover publikum. Da ville jeg gått for breddeformat....

Altså som sagt; teknisk pent, men etter min mening temmelig kjedelig bilde. Desverre.

Hilsen Erik.
Andreas S.
Hei og tusen takk for alle tilbakemeldinger. Erik: Jeg er med på dine synspunkter her, dette er definitivt ikke den type konserter med mest sceneshow. Her skuer han til informasjon på keyboardisten.

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu