Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger686
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik J.
Dramatiske og flotte brudebilder du har lagt inn! Men det er ikke akkurat lykkesymboler du krydrer med!? Tordenskyer, forkrøplede trær og gravstøtter er utvilsomt dramatisk og dekorativt, flott utført, men jeg lurer på om jeg som oppdragsgiver (dvs brud, brudgom eller brudeparforeldre) ville få symbolikken litt i vrangen.
Cato R.
Hei Synnøve.
Må si meg enig med erik om at dette ikke er vanlig symbolikk for brudebilder men hvis brudeparet er med på det så er jo alt topp. Jeg liker dramatikken ettersom den er uvanlig i et slikt type bilde. Jeg synes imidlertid at de mange elementene i bildet trekker fokus ifra hovedpersonene, brudeparet. Den høye kontrasten som gir den dramatiske effekten har også gitt litt halo rundt brudeparet spesielt synlig langs brudens arm og dette synes jeg ødelegger litt.

Uansett så er dette et meget tøft og utradisjonelt bilde som inneholder en masse bra og kreative løsninger. Jeg håper oppdragsgiver liker det:)

Cato
Synnøve S.
Hei, takk for tilbakemeldinger!
Jeg liker dramatiske bilder med kontraster, og foretrekker det fremfor å overkrydre med klisjeer i bildene. Har en forkjærlighet for dramatiske himler, og trær med nakne grener er fantastiske å fotografere synest jeg :-). Skal love deg at jeg ikke plasserer altfor mange brudepar foran et vanlig grønt fint tre :-). Når det er sagt så legger jeg alltid opp en brudefotografering med flere locations og typer bilder, slik at både brudeparet OG deres foreldre finner bilder de liker.
Ellers så likte jeg dette bildet pga. komposisjonen, men har flere varianter hvor brudeparet kom mer i fokus..Og har versjoner i farger, som gir et helt annet bilde :-) Enig med den armen Cato, skal få fikset på den, takk! Går litt fort i svingene av og til..Har kjøpt en hel haug med nye actions, og prøver meg frem :-)
Avsluttet .
Som kommende brudgom, er absolutt dette er sjanger jeg selv kunne tenke meg. Klisjéer og inngrodde regler er kjedelig. Som fotograf, ville jeg nok helgardert meg (som du selv sier). Som nevt av andre, er det ting å sette fingeren på, men du fortjener en liten stjerne i margen for å tenke annerledes i situasjoner der mange ikke våger.

PS: Dropp rammen ;)
Synnøve S.
Hei igjen,

nå har jeg laget et slideshow med bilder fra hele dagen, og siden det ble snakket om å ha variasjon i bildene så legger jeg linken her:

http://www.piafmodeller.com/Laila&Sverre/L&S/index.html

Hilsen Synnøve :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu