To glade vinnere av lett B
Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ann T.

Hei Ingeborg - et flott bilde av en fin hest og stolt rytter. Bra komposisjon, dof, skarphet, farger og lys. Teknisk veldig bra gjennomført. Et bilde modellene vil sikkert ønsker på veggen :-)
Mvh. Ann
Sathees Isak M.

Hei:
Virkelig glade vinner ja..
Flott å sjå at du har fått frem mange flotte detlajer på bilde..

mvh
Isak:)
Odd Tore S.

Dette har du ikke skutt i øyeblikkets innskytelse!
Velposert, skarpt og fint, og miljøriktig bakgrunn.
Men hvorfor kuttet du lillefingeren?
Odd Tore
Steinulf L.

Teknisk meget bra. Skal jeg pirke litt, såæ synes jeg det er synd at du kuttet den nederste hansken.
Kjell Sigurd S.

Teknisk er det en nytelse. Det er også tydelig å se at denne damen er i en slags lykkerus, flott kontakt. Forsåvidt fin bruk av DOF, men her mener jeg også at omgivelsene ikke nødvendigvis ville vært negativt for bildet. Ideelt ville jeg også unngått at hestens mule stopper i gjerdet det bak. Kanskje en kutt fra vest til enden på hesten i inngjerdingen? Til tross for noen innspill så mener jeg at dette bildet er meget bra.


Kjell S
Ann F.

Aha, så her er bildet du fortalte om i går. Jeg er helt enig med det du sa, om at lyset var ''portrettperfekt''. Er enig med Odd Tore ang. kuttet av fingeren. Ytterligere beskjæring nedenfra vil nok bare gjøre vondt verre, så det må du nok leve med.
Jeg ville også beskåret inn fra vest, til like forbi den nederste av de tre hvite plankene som er i bakgrunnen. Da strammer du opp innholdet i bildet ytterligere og blir kvitt den hvite ''blobben'' rett under planken.
Fint at du ikke har fått noe særlig skygge i ansiktet hennes av hjelmen.
Jeg ser imidlertid en kontur langs hestens mule, fra bisselet (?) og ned til neseborene og også et par andre steder. Det kan tyde på litt for kraftig USM. Kanskje et bilde hvor USM skal brukes selektivt?

mvh Ann
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Kuttingen av hånden var et uhell. Jeg tok bilder samtidig som jeg rygget, dette var det største utsnittet. De ble lei etter hvert, selv om det ikke synes så godt. Som Tora sa, ''Nå holder det vel snart.''Ann, usmen ser jeg ja. Når det gjelder kutting til venstre vil det føre til at hesten glaner rett inn i bildekante og det var det jeg ville unngå ved å la det være så mye luft på venstre side. Kjell Sigurd, dette er faktisk ganske mye utbrent. Oppe har jeg clonet inn litt skog, bare fortsatt trærne litt oppover. Den utbrente himmelen trakk mye oppmerksomhet. Det er også litt utbrent øverst på hansken og på kragen hennes.
Ole-Kristian T.

Hei, dette synes jeg er et meget bra bilde. Det er ikke alltid lett å få til gode ''oppstilte'' bilder, men dette fungerer. Kontakt mellom hest, rytter og fotograf er god, selv om kanskje smilet er noe slitent. Liker den fin fine kontrasten mellom hoved''personene'' i fokus mot den uskarpe bakgrunnen. Ellers er vel det meste nevnt av andre :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu