Old Crow
P-51 Mustang fra flyshowet på Kjeller 13/5-07. Grått vær og en del regn ga en ikke så veldig spennende himmel akkurat, men er ellers fornøyd.
Bildet inngår i albumet Flydagen på Kjeller 2007 -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF 70-200 f/4L m/1.4x converter
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_256728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John Inge E.

Dette var veldig klart og fint! Flott fanget. Har du croppet bildet, eller er dette full størrelse?
Per Einar G.

Likte dette, er også nysjerrig på cropping. Klart og stilfullt motiv av denne gamle sliteren.

Per E.
Magnus T.

Takk for kommentarer til dere begge! Har kuttet vekk 100-300 piksler rundt kanten av bildet slik at ca 90% gjenstår. -Magnus
Ole-Kristian T.

Hei Magnus, vi var på samme stevne :) Skarpt og fint dette her, bra plassert i utsnittet. Bakgrunnen ligner mistenkelig på mine egne bilder :)
Andreas S.

Hei

Et godt flyportrett med god skarphet og en fin lukker som gir litt bevegelse i propellen. Mange fine detaljer å studere her, spesielt pluss for at piloten er såpass skarp også.

Mvh. Andreas D.
Geir Ove T.

Bevegelsen i propellen gir bildet nødvendig dynamikk. Desverre fryser mange bildet helt for å unngå muligheten for bev.uskarphet. Fint ''artsbilde''.
Jonny J.

Et litt annet kaliber en jeg klare å ta.
Veldig bra
Magnus T.

Tusen takk for kommentarer folkens!

Jonny: Jeg tok mer enn 300 bilder av flyene i løpet av tre timer og har bare tatt vare på 20-30 av bildene med propellfly i luften tatt med 1/250s lukkertid. Altså en ganske høy kaste-faktor enten pga generell bevegelsesuskarphet, lite interessant vinkel eller totalt usynlig propell fordi piloten øket turtallet på motoren. Noen tips som funket for meg: bruk blenderautomatikk og velg en lukkertid som passer propellrotasjonen (1/150s-1/350s). Kjør på med følgefokus og serieopptak. Ta etpar testbilder av flyet mot himmelen og ta en titt på histogrammet og kjør på med motlyskompensasjon til eksponeringen blir bra. Er det veldig lys himmel kan det hende at +2 ikke er nok :(

Ta MANGE bilder, lykke til!

-M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu