siste skidag
..
Utstyr
  • d200
  • 28-300 mm
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetklipp og lim
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger1336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Martin E.

Ser ut som dobbel backflip, kan det stemme?
Kathrine Å.

Fy flate! Så tøfft!
Kathrine
gaute h.

dobbel backflip ?? eg trur han som hopper er kristofer gjerde ??? er vist i norgestoppen... kan dsv. ikkje nok om dette men gøy å ta bilde av dei er da.
gaute
Arnhild A.

Utrolig tøft actionbilde i flotte farger. De er jammen flinke.

Mvh Arnhild
Atle H.

Bra gjennomført og fargebruk, sjølv om eg kansje sakna ein raud farge, ser ein liten ''glipp'' i kloninga i snø kanten rett over midten på høgre sida, utan at det betyr allverden. Kva type ''flipp eller flap'' det er snakk om har eg ikkje mykje peiling på , men det lignar svært på det vi føretok oss på Eikelandshaugen tidligt på syttitalet...då på mini ski.....
Glenn S.

Ja, dette må vel være en dobbel backflip. For meg fungerer ikke dette bildet i hele tatt i og med at man må spørre seg hva slags knep kjører'n gjør. Hadde du derimot hatt med utgangen av hoppet og gjerne mer av landingen hadde dette blitt superbra..
Raymond S.

Tøft bilde!
Eg synes ikkje det er noe problem at du ikkje har med start og slutt på hoppet.
Hvis du får fikset den flekken rett under der overkroppen hans peker rett frem er bildet heilt supert...
Kjetil H.

Flott skibilde i lyse farger, det var prikken over i-en at han hadde en knall grønn bukse! Har selv sett og snakket med Gjerde i Myrkdalen utenfor Voss, han er galen! Hilsen Kjetil
Yngve S.

Jeg må si meg enig med Glenn her. Bildet starter jo ikke før han nesten er ferdig med sin første rotasjon. Man får ikke et noe godt inntrykk av verken trikset eller selve hoppet. Synes også bildet kunne vært skarpere.

Float on
YS
John G. N.

Stilig bilde, likte dette. Jeg synes ikke det gjør noe om bildet starter midt i en rotasjon, skjønner ikke helt problemet med det. Det ser visst ut som de som har kommentert bildet allikavel skjønner hva slags triks han gjør, for så å fortelle at billedbruken gjør at de ikke skjønner hva han gjør, etter å ha navngitt hoppet rett...hehe...så da har vel du gjort rett i måten du stiller fram bildet ditt da! Supert foto...
Yngve S.

Det må jeg si var en dårlig resonering John, bare fordi man klarer å se hvilket triks det er, blir det ikke automatisk et bra bildet. På slike sekvenser vil iallefall jeg personlig se ''takeoff'' og landing. Synes det er litt av greia med en sekvens, at man faktisk får se hele trikset, bildet for bildet. Jeg tror også de fleste skikjørere vil holde med meg på akkurat det punktet.
Avsluttet .

Meningen med et seriebilde er jo vise hele driten da
Tore M.

Heisann!

Må si meg enig med Yngve & co. her altså. Det er ikke noe problem å se hva slags knep det er (dbl backflip), men det funker ikke i det hele tatt når sekvensen starter 1/3 ut i hoppet. Poenget med en sekvens er jo å ha med takeoff og landing.

Ut over det er fargene fine.

-Tore M.
Tommy L.

Det funker jo faktisk ikke i det hele tatt selv om det er greit teknisk osv.. Man må jo bare klare å forstå selv at man må ha med hele shiten i slike bilder! Er jo hele vitsen som er blitt sagt flere ganger over her også! Hadde du hatt med utgangen fra hoppet og landing også så hadde dette vært et bra bilde, men dette her funker rett og slett ikke..

Mvh
Tommy Larsen
gaute h.

Tusen takk får ærlige og seriøse tilbakemeldinger.
1. eg tok ikkje med ''takeoff'' pga. mange forstyrande ting ting, folk osv.
2. eg liker bilde pga. linjeføring og dei friske fargen på buksa.

gaute :-)
Raymond S.

Etter å ha sett en million bilder med både takeoff og landing er det heilt greit å se ett uten.
Ofte er både første og siste bildet i sekvensen på slike bilder fullstendig uten informasjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu