Bildet inngår i albumet Landscapes - Nature - the way I see it
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-20 23:06:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger783
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_257147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
John B.
Hei!!
Enkelt, men lekkert var min første tanke.... hadde vært flott på veggen i stort format dette.
John B.
Bjørn H.
Et storslått sort/hvitt naturbilde. Denne er rett og slett bare nydelig André.

Bjørn.
Bjørn H.
Synes dette var direkte dramatisk og flott, som j.b. mener, stort format hadde gjort seg:)
Bjørn
Hans Jacob H.
Fint og dramatisk landskap i gode s/hv toner.
Erik J.
Flott way to see the nature! I tillegg til et nydelig landskapsbilde, gir dette rom for assosiasjoner til eventyr i de flotte skyene.
Anne Ø.
Flott komp. og lys over fjellet!!
Kommer svært godt frem i sv-hv.

Anne:)
André M.
Tusen takk for kommentarer, - hyggelig at dere syntes det funket. Egentlig er det nærmest en skisse med digitalkameraet, før jeg hiver meg rundt med mellomformaten i de Sunnmørske fjell (10 bilder på filmrullen krever myyye planlegging - en annen måte å fotografere på, rett og slett).
ingebjørg fyrileiv g.
Storslått og energisk. Tonene er det første som treffer meg, og da er spesielt den opplyste fjellveggen utrolig fin. -Den får frem en veldig god følelse hos meg. Himmelen er også suveren med sine fine lyspunkt. Når det gjelder stående format, tror jeg ikke bildet hadde truffet , iallefall meg, så godt som det gjør. Kanskje fordi jeg har en forkjærlighet til stående format, eller bare fordi motivet er beste slik (i dette tilfellet). Jeg er spent på hvordan det endelige resultatet blir om dette bare er en skisse... ;)

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Lekkert naturfoto. Lyset er veldig fint og gjør mye for bildet. Det utbrente partier utgjør et fint blikkfant. Synes bildet gjør seg best slik det er presentert, men det er sikkert bra i s/h også. Skylaget fint og mykt.

Kjell S
André M.
Takker for kommentarene, Ingebjørg og Kjell Sigurd. Kjell Sigurd: Det er ikke utbrent, men svært lyst. RGB-verdiene på det lyseste ligger på 252,252,250. Dvs. ''svært lysebrunt'' ;-). Utbrent er det samme som 255, 255, 255 (helt hvitt). Det finner du ikke andre steder på dette bildet enn på den tynne rammen. Måtte si dette for å redde æren ;-)).

Når jeg toner bildene med brunt, er det vanskelig å vite om jeg treffer: Kan stemme bra på min skjerm, men vanskelig å vite om det blir ''too much'' kolorering på andre skjermer. Jeg setter altså stor pris på tilbakemeldinger om tonene funker.
Geir Helge S.
Liker dette André. Det blir kanskje litt for mye diffuse glow (?). Tonerforløpet er fint. Jeg ville vurdert et forsiktig kutt i toppen.
Mvh Geir
Kjell Sigurd S.
Da var det mitt øye som oppfattet feil :-) Ingen grunn til å frykte for æren med slike bilder!

Kjell S
Ivar B.
Liker stemningen du har fått fram i dette bildet. Flott lys og fine toner. Himmelen ser ut til å være litt mye softet. Likte høydeformatet med såpass mye himmel. Mvh Ivar.
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig bilde! Vakkert motiv, flott lys,god komposisjon. Mektig og dramatisk. Liker formatet du har valgt. Dyktig presentert!

Inger-Lise:)
johnny leo j.
Flott bildet, veldig bra bakgrunn, anbefales.
Bjørn Tore E.
Kjempe fint bilde! Veldig fint lys og veldig behagelig å se på. Meget bra stemning som er flott presentert!

mvh Bjørn Tore
Julie E.
Hei!
Dette bildet var usedvanlig vakkert.
Jeg er ikke så enkel å ''trekke opp'' når det gjelder denne typen motiver, kanskje fordi man blir litt overøst av fjell og fjord på en fotoside. MEn altså dette var veldig flott.
Spesielt tonene i dette bildet er virkelig bra! Likte også ditt valg av høydeformat.
mvh Julie
Eli B.
Så flott bilde, vakkert og mystisk og helt herlig! Dette vekker begeistring i meg. Flott natur og en helt spesiell måte å vise den på.

mvh Eli
Kristoffer L.
Et nydelig bilde, spesielt i v2, som jeg synes yter motivet større rettferdighet.

Jeg ser at bildet ikke er utbrent, men samtidig er det vanskelig å se nyanser i de hviteste partiene. Kanskje ville det komme fram noen flere nyanser om du senket de lyseste tonene en smule.

Skyene er ganske spesielle her. Brukte du lang lukkertid da du tok bildet?

- Kristoffer
André M.
Takker for kommentar, Kristoffer. Jeg tar med meg tipset om å senke tonene en smule. Ellers gjør fullskjermvisning mot hvit bakjgrunn også en viss nytte.

Jeg husker ikke eksponeringstiden, men kan vel nå innrømme at de ''flerrede'' skyene har blitt etterbehandlet i PS for å forsterke effekten(radial blur).
Kristoffer L.
Ja, jeg forestilte meg at det kunne være noe blurring her. Det er ikke lett å bruke det, uten at det synes, selv om det i blant kan ha sin plass. Mon tro om ikke bildet kanskje hadde vært like pent uten? :-)

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu